Pogledajte jednu poruku
Old 30.04.2008, 08:54 AM   #14
MARLI

MARLI's Avatar

Status: Global Moderator
Korisnik od: 16.02.2007
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku MARLI

Citat: Autor citiranog posta _corey_
View Post
Mene zanima shta tachno moze njega Vuchitj da konsultuje. Iskreno, deluje mi kao chovek koji moze sam da vuche tzelu stranku gde on zeli. A Vuchitj mi deluje kao neko morsko prase, koje se samo smeje kada nema shta da kaze, upada ljudima u rech, i to brze od ostalih.. i onako krajnje subjektivno, deluje mi metiljav. (:
Vucic se ni meni ne svidja, kao ni mnogima u stranci, problem je sto lik nece da menja svoj ''imidz''. Ponekad u raspravama koristi dokaze kojima mase i to zaista jesu dokazi ali je problem sto on ne zna njih da ''distribuira'' javnosti a i ima pred-ubedjenje da niko nece verovati i tu se zeje8e. I smeta mi sto se smeje, ali ja to uvek govorim svima iz stranke : Ne budite tako smrrrrtno ozbiljni. I onda dobijes lika koji se stalno smeje, bilo lose bilo dobro.

Citat: Autor citiranog posta _corey_
View Post
I da, poshto niko drugi netje to uraditi, zamolio bih Marli da izdvoji malo vremena i batzi ovde neku biografiju Nikolitja, mozda i malo vishe o utistzima i upoznavanju dotichnog.

Ja bih voleo svakog politichara lichno da upoznam, i da popricham sa njim 24h (ako pojedini izdrze toliko).. siguran sam da bih svakome imao shto-shta da prigovorim, osudim, ako ne i pljutznem..
Ja poznajem dosta politicara, i u vecinu sam razocarana tj ocekivala sam da su potpuno drugaciji ali su u sustini obuzeti slikom koju stvaraju pa su smesni dok glume neko medijsko ludilo.

A o Nikolicu bih pisala utiske ali je problem taj sto sam ''pristrasna'' pa nece liciti ni na sta. Vise volim da cujem sta ljudi misle o njemu dok ga gledaju na Tv-u, pa da znam posle sta da pricam u stranci da se ispravlja ;)