Pogledajte jednu poruku
Old 30.04.2008, 08:30 AM   #11
_corey_

_corey_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 17.08.2006
Godine: 23
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _corey_
Default I to je politika.. 'rava nad 'ravama..

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post
Niko mu ne pise govore, to znam pouzdano. Ponekad vuce po emisijama Vucica da ga konsultuje, ali inace ne.
Mene zanima shta tachno moze njega Vuchitj da konsultuje. Iskreno, deluje mi kao chovek koji moze sam da vuche tzelu stranku gde on zeli. A Vuchitj mi deluje kao neko morsko prase, koje se samo smeje kada nema shta da kaze, upada ljudima u rech, i to brze od ostalih.. i onako krajnje subjektivno, deluje mi metiljav. (:

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post
Imam tako mnogo zamerki i na njega i na Vucica, na polozaj zena u stranci, ali necu sad da sirim tu bzvznu pricu. (A i naceka se Corey :D)
Gracias (:

I da, poshto niko drugi netje to uraditi, zamolio bih Marli da izdvoji malo vremena i batzi ovde neku biografiju Nikolitja, mozda i malo vishe o utistzima i upoznavanju dotichnog.

Ja bih voleo svakog politichara lichno da upoznam, i da popricham sa njim 24h (ako pojedini izdrze toliko).. siguran sam da bih svakome imao shto-shta da prigovorim, osudim, ako ne i pljutznem..
"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not." by Tyler Durden
_corey_ nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: