|
|
|
|
|
|
|
Što bi ja išla tamo da se cimam i da rizikujem previše da živim ko "bog", kako se kaže...Kad mogu ovde, u Srbiji da živim hiljadu puta i lepše i bolje, uz malo volje i truda i to na pošten način. I ovde ima da se radi. 
I tamo ću naći i reku, drvo, zemlju, kamen...i ništa više. A ovde sam "svoj na svome".
"Obećana zemlja"...? Da, dok su se tek naseljavali i krali zemlju, prisvajali kako su mogli i hteli, i ubijali zarad toga. Neka hvala.
Srbi ne vole da rade...
Toliko trčite da se ubijate od posla po "zapadu", to može i ovde.
Po Srbiji čeka toliko zemlje, kao da to niste znali...Malo samo treba da se svako potrudi da napravi nešto od te zemlje, nešto lepo, bogato, korisno...umesto to da tražite na drugom mestu, po "belom svetu".
Srbi ne vole da rade u Srbiji.
Ono što mogu da shvatim da su ljudi toliko alavi na novac... Budite pošteni pa lepo sebi priznajte, selim se tamo jer hoću da imam više para, pa kad dođem u Srbiju da svima pokažem šta imam. A ne : "Ja sam u potrazi za boljim životom". A onda plačete, nedostaje Srbija...Van svake pameti.
Ja nikakve suze i nostalgiju ne priznajem.
Izabrao si da živiš tamo, dobro. Ćuti sad,to je poštenije. |
|
|
|
|
Bunny
ni jednom nisam rekla da mi nedostaje Srbija, nisam otisla radi para, nego radi licnih stvari vise problema, ovo je bilo kao neko "bezanje"; a to da se hvalim............NIKADA to nisam radila
ima ona stara: U zlu se ne pponisti u dobru ne ponesi........pridrzavam je se
Samo dadoh svoje misljenje na temu