Razmishljao sam i da stavim kao poslednju stavku u postu, da se se zgrada poravna sa zemljom, ako ne i odgovorni za tzeo sluchaj, sa njom.
Boshko buha je suvishe suptilno za ono shto bih ja radio tim ljudima. Prostorija, retzimo titanijumska, koja se lako chisti shmrkovima za vodu.
Jedan pano, na koji tje se kachiti "slike zlochina" koji je uchinjen, i pochiniotz na sto, ili stolitzu ispred. I da lepo djatzi meditzinskog fakulteta uche anatomiju na zivoj osobi. Stomatolozi da vezbaju chupanje zuba i davanje anestezija. Politzija da vezba struchne udartze pendretzima i testiranje gumenih metaka u oko itsl.. Hitna pomotj da vezba reanimatziju na njemu i da vezbaju brzinu hitnih interventzija.
I na kraju.. pushtati ljude poput Mengelea, koji bi otvarali lobanju, testirali neistrazene delove mozga, i proveravali koliko chovek moze da zivi sa otvorenim ranama, koliko boli chupanje noktiju, kako reaguju na ujede odredjenih insekata, kako bi se lechili otrovi istih u chovechijem organizmu..
I tako.. imam josh ideja, ali otom potom..
"All the ways you wish you could be, that's me. I look like you wanna look, I fuck like you wanna fuck, I am smart, capable, and most importantly, I am free in all the ways that you are not." by Tyler Durden
|