|
Citat: Autor citiranog posta dollar |
|
|
|
|
Verovanje velike vecine ne znaci da je vecina u pravu. Nekada je velika vecina verovala da je Zemlja ravna ploca.  |
|
|
|
|
To bi trebali - cesce - i za nauku da kazemo

Medjutim, ti sigurno u ono vreme ne bi verovao da je Zemlja ravna kao ploca :D Ali sta je problem danas? Danas je tehnologija na mnogo vecem nivou, pa opet imamo preko 85% onih koji veruju? :D U cemu je problem?
|
|
|
|
|
|
Peonta je u tom "neko postavio, zato sto njemu tako odgovara". Jer, taj neko u stvari postavljanje prenosi na boga (tj. kao bog je postavio) a ovaj deo "zato sto njemu tako odgovara" se ne pominje ;) |
|
|
|
|
Znaci to je poenta? A ko je to postavio tako?
|
Citat: |
|
|
|
|
Ma jok, ne moraju svi oni. Dovoljno je da jedan dokaze, drzeci se naucnog metoda  |
|
|
|
|
Pitao sam - Jel znas sta znaci
Udji u sebe? I ovo -
dovoljno je samo jedan da dokaze drzaci se naucnih metoda hahahahaha fascinantno :D Zanimljivo je to sto su se danas pojedinci toliko poistovetili sa naukom i da su otisli u toliku krajnost, kao sto je to bio slucaj sa crkvom u srednjem veku.
|
Citat: |
|
|
|
|
Na zalost mnoge. I mnogi vernici stvaraju diskriminaciju medju ateistima i/ili pokusavaju da ih navedu da postanu vernici. |
|
|
|
|
Ako to samo vernici rade, zasto si kishi rekao da bi mozda trebala sebi da postavi neka pitanja?

Mislim, kome i o cemu ti pricas :D Mislim da ni sekte ne pokusavaju toliko od privuku ljude, koliko ateisti pokusavaju da ospore Boga. Ali cime ga to osporavaju? Time sto ni oni sami ne znaju kako je nastao zivot? Bas zanimljivo :D Ako vec pobijas necije tvrdnje i verovanje, onda bar iznesi svoje. Samo nemoj da kazes - Doci ce nauka do toga:D