Pogledajte jednu poruku
Old 27.04.2008, 11:31 AM   #97
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Citat: Autor citiranog posta Marli
cnn)

BELGRADE, Serbia — Nationalist hooligans may have been behind the burning of the
United States Embassy

(New jork times)
A sta si htela cvece?? Zapalis nekom ambasadu , a ljutis se sto su te nazvali "huliganima"? Meni je cak drago sto su razdvojili huligane od ostalog naroda i tako bar ostavili narod cist. Ti ne znas da po medjunarodnom pravu Beckoj konveciji kada neka drzava napadne ambasadu jedne zemlje to je ravno agresiji i mogu vojno da deluju pod izgovorom da zastite svoje gradjane!! Naravno ovo zvanicno nije zapalila drzava nego huligani, i ja ti kazem ne daj Boze da je bila okrivljena drzava, prosli bi kao Avganistan...
US Ambasada u Beogradu je americko tlo! I niko ne uci narod da postuje tudje ambasade! Pa imamo i mi ambasade tamo!?

I kakvo posle misljenje da ima svetska javnost posle ove izjave, popalis pola svog grada zato sto je tvoj bivsi predsednik izgubio Kosovo, popalis ambasade i lokale, i jos se ljutis "iju rekli nam da smo huligani"..povuces sve ambasadore i to ide na na stetu samo tvoje dijaspore, prekines odnose sa svima, samoizolujes zemlju, zato sto ti je bivsi predsednik izgubio Kosovo, a ti nisi uspeo da ga sacuvas. I sad ljut na ove sto ga "nisu sacuvali" vracas se onima koji su ga izgubili?? Ajuj ja da sam stranac ne znam sta bi mislio o nama... a ovako ipak znam da moj narod nije glup vec manipulisan od strane nacionalistickih stranaka poput SRS i SPS i odnedavno DSS...

Poslednju izmenu radio/la dusanonline: 27.04.2008 u 11:36 AM. Razlog: error(s)
dusanonline nije na forumu   Odgovori sa citatom