Budućnost Srbije
Ovo što pišem je važno za budućnost Srba. Dragi moji Srbi, pročitajte ovo pre nego što izađete na izbore. I ko može, nek prevede ovo na srpski kako bi ostatak moje braće i sestara moglo da pročita.
Svi glavni kandidati za predsednika podržavaju ulazak Srbije u EU. Neki podržavaju samo ako je Kosovo Srbija, dok druge nije briga da li EU poštuje srpske granice ili jok. Ja mislim da je podržavanje ulaska u EU politički ispravno, ako želiš da glasaju za tebe. Ali nisam politički nastrojen, tako da me baš gabri. Zanimaju me moji ljudi, tako da ću reći šta mislim na veoma direktan način.
Kada je poziv na izbore došao, USA, NATO & EU pretili su Srbiji ekonomskim ratom - tihi ubica, prihvaćen u svetu, koji često ubije više ljudi nego jedna bomba, i što još gore – ubije više dece. Oni nam kažu da ako im se „ne klanjamo“, pokušaće da izoluju Srbiju i tako unište srpsku snagu i ekonomiju. Većina država u svetu nije deo NATO-a i EU, ali to ne utiče na njihovu ekonomiju i političku budućnost. Ipak, to je ono čime nam prete. Pogledajte u Bibliju, poglavlje trinaesto, i vidite ko pokušava da kontroliše koje države mogu da kupuju i prodaju. I pogledajte u naše veze u prošlosti sa sve tri od njih, traže da se sagnemo za svaki korak koji učinimo prema njima. (neki prim. prevod)
Predsednik SAD-a Woodrow Wilson rekao je 1919. Godine: “Država koja je bojkotovana je država koja je na pomolu da se preda”. Aknite ovu ekonomsku, mirnu, tihu i smrtonosnu terapiju i neće biti potrebe za primenjivanjem sile.
Kako nešto može da se naziva mirnim i smrtonosnim? Za mene to nema nikakav smisao.
-------------------------------------------------------------------------------------
zaista me je smorilo, ne mogu vise, a i tekst je skroz bezveze
|