Pogledajte jednu poruku
Old 24.04.2008, 08:27 AM   #182
lilars

lilars's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 23.04.2008
Godine: 52

Za Rebeku: vi pricate kako je pobolje za vas.KAD VAM SE SVIDJA KAZITE DA JE REPUBLIKA SRPSKA ENTITET A NIJE DRZAVA, ALI SUTRA CETE DA KAZITE DA JO TE DRZAVA. A niste pomenuli onu formulu 49 sa 50 posto teritorije pri cemu je podelena Bosna, koji je bio taj princip podele teritorije, koji je izumio ovu ideju

Za Liquid Jezus: hocete jos viceve. Pa zar niste dobijali dosada dosta viceva upropastivsi vasu drzavu na nesrecu vaseg naroda i naroda drugih kojih ste do juce ziveli zajedno. kako da tako zaboravite brzo sve te patnje ljudih, ratove, rusevine, ubijanja i tako dalje.Gospodo Jezus sram mi je da te pozovem po toj ime jer ne zasluzujes da nosis ime jezus, ali slusaj dobro. Pogledaj zadnji popis stanovnistva u b.SFRJ. Zar ne umes da citas broj albanaca koji su ziveli u Jugoslaviju, na kosovu, na makedoniju, na srbiju, na crnu goru
Drugi vic: dobro znas da albanci nisu slaveni, nisu slloveni nego su bili i jusu autoktonski narod koji stari pisci nayvali kao iliri, dardani, epiroti, albani itd. Znaci oni su bili starosedioci ballkana. To znaju i vrpapci na granu.za to pise istorija iz evrope, iz drugih zemalja. To vi ne priznajete, naravno za znam ali nemam bas ,,gajle,, za to.

Nas obicaj i ne samo nas, nego i obicaj drugih naroda kaze da moras traziti odobrenje kad gazis tudju zemlju, kad prolazis preko tudje teritorije, na to sam mislio.... Za vreme prvog svetskog Rata procitaj malo i Dimitrije Tucovica sta on pise kad je srpska vojska prolazila preko Albanije, tu ces da vidis da li je istina ono sto ti kazes nda su bili oplackani. (Moram da te upominjem da kad je vasa vojska isterala moj narod sa kosova opljackala do srza uzrvsi sve ne samo sto je naslo, nego i sa pretnjom pare, zlato, kola, nakit itd.)
Ako ne verujes pitaj vase kolege koje su bili na kosovu sta su oni ucinili, sam ces da se ubedis. I to je mozda vic? Ja bih te savetovao da procitas i knjigu SVETOZARA Markovica :Srbija na istoku i tu ces da vidis sta on pise, i posle toga moras da mi kazes zastu su vasi lideri ime grada po svetozaru (SVETOZAREVO) promenili na Jagodine. Ako ne Znas , ona cu ja kazati za to. I tako dakle te viceve mozda ces jos cuti, lilars

Srbi! I nismo poceli, taj atentat je bio samo povod za WW1

Za sta da zahvali?? To sto su Albanci napadali i ubijali iznemogle srpske vojnike i otimali im odecu i obucu??[/quote]
lilars nije na forumu   Odgovori sa citatom