Pogledajte jednu poruku
Old 23.04.2008, 12:01 PM   #22
anja007

anja007's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 27.08.2006

Citat: Autor citiranog posta aleks
View Post
Ono što smo videli one večeri dok je trajalo divljanje Beogradskim ulicama - mislim na snimak one dve mlade dame koje prazne obijene butike je stvarno i smešno i žalosno.
Jesu malo smešne u svojim nastojanjima da se petovare i da pokupe sve što mogu i što ne mogu da ponesu.
Najžajlosnije je to što su to radile sa takvim entuzijazmom i voljom i nije im palo na pamet da na trenutak barem razmisle o tome šta ustvari rade i da li je to kažnjivo (da ne pominjem da li je moralno jer moral očigledno nije bio prisutan).
Sada kad su ''navatane'' prosto se čude šta sad neko hoće od njih i šta je loše u tome što su uzele ono što ne mogu da kupe!!! Zaboga pa svi su uzimali.
Sad ću stvarno početi sa pravljenjem liste šta ne mogu da kupim jer očigledno je kako se to lako postiže. Još ako ovaj primer prodje sa nekim malim kaznicama eto mene - stižem.
Na žalost verovatno i mnogi drugi to misle, ali stvarno.
Na zalost gledala sam ih ovde na Nemackoj televiziji.Uzas bas zato sto su bile lepo odevene (znaci nisu bedne ni gladne) cini mi se da je jedna od njih imala i tatu na ledjima.
Najgore od svega toga je bilo to sto su te dve male da ne kazem (guske) bile deo mase.A znamo da je masa povodljiva.
Bile su podvedene u masi, zavedene, i onako kao guske u magli i jedine koje su(u profilu) dospele na sve televizije.
A zasto neko nije snimio one momke sa kapuljacama sto su sutirali kontejnere i lomili prozore.Sto su palili Ambasadu?
Naravno da kamermani to nisu smeli da snimaju tako direktno jer bi bili isutirani, i izubijani.
Ove dve devojke naravno slabe i nejake najebale su.
Ne branim ih, slabiji uvek najebe.Neka ih osude sada da znaju za drugi put.
Ali nisu bile jedine u toj svoj frci.Sigurno