Tema: Mudre izreke
Pogledajte jednu poruku
Old 02.12.2006, 04:42 AM   #11
_Anna_

_Anna_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Godine: 25
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _Anna_

Ajde red je da se i ja malo pomucim kad sam ovo otvorila

-Najveca zrtva zivota je ubedjivanje da smo voljeni radi nas samih ili jos bolje,uprkos nas samih!- V.Igo

-Vera i nada umiru poslednje i jos dugo ih stezemo u ruci i onda posto se pretvore u prah! -Drejko

-Spavati u svom snu to mora da je strasno siromastvo! M.Antic

-Jer strast je nase uzdizanje, a nasa ceznja mora ostati ljubav - to je nasa slast i nasa sramota! - Tomas Man

-Svet je tako prost ako u njemu zamislimo samo bregove, reke i gradove, ali znati da se ponegde neko sa nama slaze i da sa njim mozemo i cteci dane da zivimo, tek to nam zemaljsku kuglu pretvara u nastanjen vrt! J.V.Gete

-Jer sve je u nama dok zmurimo, a strano kad otvorimo oci.I sve je nase dok zelimo, a tudje kad se ostvari! M.Antic

-U svakom septembru ima nesto nalik na tihe rastanke! M.Antic

-Stvarno voleti znaci videti kisu kako pada uvis! M.Antic

-Dok drugi misle da drzis u rukama oblike ti ces drzati ono sto je bezoblicno. i bices uvek za korak mladji od svog vremena i bilo koje prolaznosti. M.Antic

- Lepota trazenja nije u nalazenju, nego u nasoj odluci da trazimo! M.A

-Strah od opasnosti je hiljadu puta gori od same opasnosti! Defoa

-Ziveti ne zanci biti, postojati, dsiti se! ziveti znaci NADziveti! M.Antic

-Najsladja stvar na svetu je gorka rec, kada zelis da je drugom kazes, pa je progutas! Muhamed

-Sacuvaj nas boze od ostavrenja nasih snova, udalji od nas ono sto je predmet nasih zelja, jer to nase telo zeli svoju sopstvenu smrt!!! IVo Andric

-Sva su godisnja doba prolazna, samo je leto najprolaznije. Jedino je zima konacna bas kao i smrt! M.Kapor

-Nikad covek nesme misliti da je siguran ni da je umrlo ono sto je proslo! M.Selimovic

-Predaleko.Prekasno, mozda nikad vise!
Zauvek nas rastavi zivot poput vala,
a mogoh te voleti i ti si to znala! Bodler

-Svako ostavrenja sna, pocinje nadom! Napoleon Hil

-Sve sto um moze zamisliti, usta moze poverovati moze i ostvariti! Napoleon Hil

-Sam sebe prevariti necu, a drugi ne moze sve i da zeli! M.Ljermontov

-Ko svakom veruje zasluzuje i da bude prevaren! J.J.Zmaj

-Ako o kome govoris dobro, svako ce traziti dokaze, a ako govoris zlo, svako ce ti verovati! Brana Cvetkovic

-Tesko je biti sam. Od toga jedino je teze kad su dvoje sami! D.Radovic

-Sveca se pravi od jedne pcele koja place! M.Antic

-I crta je minus. A gledajuci kroz oreal svaki svetac je nula! Ilija Markovic

-Do zvezda se ne ide peske! P.Kovacevic

-U pustinji i travka je pojam zivota! Vitomir Teofilovic

-Snazan kao lav, mudar kao sova, postojan kao hrast! Jel ima u vama bilo cega ljudskog? Petar LAzic

-Oduvek sam se cudio onima koji razumeju znakove u kalendarima, datume, mesece, stoleca ili stanu pred sat i procitaju vecnost. To mora biti suluda i neobicna hrabrost usuditi se komadati i usitanjavati vreme! M.Antic

-S tobom mozda mogu i bez boga, a bez tebe ne mogu ni s njim! Brana Crncevic

-Svoju snagu prepoznaces u tome koliko si u stanju da prebolis trenutak, jer trenutak je tezi, strasniji i duzi od vecnosti i vremena. M.Antic

-Sudbina mi je uvek pomalo stara, a stihovi uvek pomalo novi! Crnjanski

-Ukoliko ste izgubili kule u vazduhu, vase delo ne mora biti igubljeno, kule su tamo gde i treba da budu, sad ispod njih izgradite neki oslonac! Toro

-DA bi se istinski volelo, treba odrasti do deteta! M.Antic

-Uvek nemoguce moras rimovati sa mogucim! M.Antic

-Niko me nece pokoriti sem mene! A.Makedonski

-Zemlja ne bi znacila nista bez coveka, a covecanstvo bi bilo nista bez konja! Engleska poslovica

-Onaj ko je mudar, mudar je samo zato sto voli, a ko je budala, taj je budala zato sto umislja da moze da shvati ljubav! P.Koeljo

-Zasto se covek uvek nada necem drugom! E.M.Remark

-Budemo i prodjemo i tek onda shvatimo sta smo mogli biti i uciniti!

-Sve bitke sluze u zivotu da nas necemu nauce, ukljucujuci i one koje gubimo! P.Koeljo

uff dosta od mene za sada!DG vredelo je, nadam se da vredi i ovo!

Poslednju izmenu radio/la TinaOfTrades: 01.01.2007 u 11:01 PM. Razlog: Spajanje ..
_Anna_ nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: