|
Citat: Autor citiranog posta Minea |
|
|
|
|
|
Pa ne znash istoriju chim meshash veru koja propoveda dobro i satanizam...Bash zato shto nisi ni na jednoj strani, nisi kompetentna da govorish o tome ...
Najgore od svega mi je kad neko ne poshtuje shto je nekome sveto...
Spominjenje Patrijarha Pavla u takvom kentekstu i izrugivanje za mene je greh, a to ne znachi da sam ja ogrezla u veri..
Ja sam samo umereni vernik koji poshtuje i ceni, a kao shto poshtujem i cenim svoje tako poshtujem i druge priznate vere...
Ne sekte! to su nepriznata udruzenja koja nisu pod crkvom ili dzmijom kako god...To su samovoljno ili ti proizvoljno napravljena drushtva koji veruju ko zna shta i to samo oni znaju... |
|
|
|
|
Svi koji veruju u takve stvari su za mene retardi :D:D:D, Hirscanstvo,Islam,Budizam (nebitno) je samo biznis koji je organizovan mnogo pre svih ovih sekti, i mnogo je bolje osmisljen, tj to su izmisljalji veoma pametni i mudri ljudi dugim nizom godina dok nisu osmislili finalnu stvar, kako bi mogli da imaju vlast nad vise naroda odjednom a samim tim i da profitiraju, Pa cak i vera kao sto je Hriscanstvo nije mogla da opstane kao organizacija pa se podelila na istocnu organizaciju(pravosljavlje) i zapadnu organizaciju(katolicizam) i sad svaka strana ubira svoj med :D veoma lepo osmisljeno.
@MARLI sve sto si rekla potpisujem ...
Devojcice , pravu istoriju pisu ljud koji su iz tih vremena baratali lovom, bankari, tadasnji masovni trgovci i takva istorija naravno nikad ne izadje na videlo, ovu istoriju sto mi ucimo, je modifkovani zapis za zaludjivanje sirokih narodnih masa, laksa kontrola nad narodom, bolje receno cist marketing u koji svako mahinalno veruje, to pisu istoricari :D, veruj u svoju porodicu u svoje prijatelje u novac ostale vere zanemari i nebi trebalo da ikad napravis gresku u zivotu ;)