mogla bih reci da se delimicno slazem sa ljudima koji su ostavili komentare. Ja sam 4 god u Austriji, nijedan pocetak nije lak nije bio ni moj.Ja sam nekako jos uvek na pocetku ;). Ali se ne bih vratila u Sr. I dalje sam misljenja da u Srbiji nece biti bolje ni za 20 god. Zbog cega to znamo, kao i razlog zbog cega smo otisli. Nije lako napustiti mesto gde si rodjen naucio prve korake, prve reci i otici negde gde ne znas jezik, mentalitet... Svi bi smo
mi najradije ziveli u gradu gde smo rodjeni i druzili sa ljudima koje znamo iz detinjsta. Setali ulicama nasih lepih gradova i uzivali u svemu tome. Kao sto je vec neko pomenuo ja se vise ne nalazim niti snalazim u mom gradu. Sve je nekako drugacije kada odem, ustvari sve je isto mi smo se malcice promenili. Nema vise tih ljudi, tog zezanja. Poslednji put kada sam bila u mom gradicu smorila sam se za narednih god a mozda i vise dana. Jedino sto me vezuje za Srbiju su m oji roditelji i nista vise. Mozda sam surova sto tako razmisljam, ali sam iskrena.
|