Da,to sam i ja nashla u knjizi i upravo sam mislila o tome da pishem.
Pa,da mora se uzeti i vremenski period.Naravno da smu Srbi bili tu kad se on rodio

I u mojoj knjizi pishe da smo Arijevci.Evo sad cu da iskuckam deo,otprilike je to to shto si ti nashla
"Drevna srpska kultura deli sudbinu opshte slovenske kulture,u chijoj se dubljoj pozadini nalazi znatno stariji zajednichki indoevropski kulturni supstrat:arijska tradicija.
Ko su Arijici? Arijci(snaskrit araya-"plemenit") su mocna grupa indoevropskih naroda koja se preko Iranske visoravni rashirila po severnoj Indiji tokom prve polovine II milenijuma nashe ere. Oko 1500.pre n.e. doshlo je do podele doseljenih Arijaca,koji su ziveli nekoliko vekova na teritoriji danashnjeg Irana,i do seobe jedne od tih grupa na istok,u Indiju,preko Avganistana. Od tih Arijaca vode poreklo i narodi koje nazivamo indo-evropskim,medju kojima su i Sloveni.
Doshavshi na prostor Balkana srpski narod ulazi u slozene akulturacione odnose sa kulturama starosedeoca,a zatim i sa vizantijskom koja je sa svoje strane bashtinila nasledje helenske civilizacije.
Postepenim napretkom kulture i istorijskim razvojem,seobama,narodi su se meshali i uticali jedni na druge.Dolazilo je do sjedinjavanja delova kultura,obichaja i jezika."