Pogledajte jednu poruku
Old 02.04.2008, 02:07 PM   #105
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Citat:
cek ako sam dobro skontala dule ne veruje da se to desilo?
Ne kazem da se nije desilo ali se ne slazem sa onim textom koji je Marli navela iz njenog nekog nacionalistickog izvora, da su ovi "hladnokrvno ubijali srbe, i Kandicka ih nagradila za to." Nisam se slozio sa tekstom. Da li su oni ubijali zene decu i sad zive slobodni ili su ubijali nase naoruzane ljude? To me zanima? I ako su ubijali zene i decu prvo mi reci imena zrtava. Moras imati dokaz, nemozes samo "ubijali su znam". Necu da ispada da ih branim ali ne volim sto vam radikali ispiraju mozak o "izdajnicima" itd. Koji vas pozivaju da mrzite sve ostale narode, sto zapravo nije zdravo za ovu nasu naciju! I jos to nazivaju "nacionalnom svescu". Ma daj.. Znaci ako mrzim albanca, hrvata, amerikanca i nemca onda sam srbin sa nacionanom svescu, a ako ih pak ne mrzim, a to na znaci ni da ih volim, nego ih samo ne mrzim jer mislim da su ljudi kao i svi mi ostali, e onda sam izdajnik vele izdajnik..

Normalno da su nas ubijali jer ubijali smo i mi njih pa to je bio oruzani sukob jbt. i normalno da smo mi imali zarobljenike, i normalno da danas neke oslobodimo i kao i oni nase, a ubedjen sam da jesu.

I Natasa Kandic je direktor fonda za humanitarno pravo, i pustite zenu da radi svoj posao, sta trebam ja da Kazem za gosn' Aleksandra Vucica koji kad je bio ministar informisanja pohapsio ljude na Studiu B, samo zato sto su radili svoj posao, i kidnapovao ubio novinara Slavka Curuviju, odnosno izdao nalog da se to uradi, i tog coveka vi danas podrzavate. i ti Marli i ti Yeco.

- - - -

A da u vezi Vucica, najbitnije, bio je ministar za vreme bombardovanja? E pa NATO je dokazao da je obavestavao , najavio i dostavio plan napada na RTS cak se znalo i vreme, ali niko pa ni ministar nije izmestio ljude odatle vec su zrtvovali zivote radnika da bi opravdali svoju i osudili njihovu politiku. Oni su odgovorni sto su ljudi u RTS-u poginuli jer ovi su ih predhodno obavestili isto kao i za RTS NS odakle su ljudi evakuisani. Znaci Vucko koji se tada uselio u stan od 170 kvadrata, sedeo i cekao kada ce na RTS-u da se "zacrni slika"..

Ja nisam anti-srbin, ali anti-radikal jesam.

Poslednju izmenu radio/la MARLI: 03.04.2008 u 04:08 AM. Razlog: spoj
dusanonline nije na forumu   Odgovori sa citatom