|
|
|
|
|
|
To garantovanje prava mi nikako nije jasno. Kao pregovaraju o statusu kosova, i onda kao "srbi ce imati sva prava u nezavisnom bla bla". |
|
|
|
|
Upravo tako, i to Taci mora da ispuni inace mu "ode drzava". Ali, mi nismo priznali nezavisnost, samim tim ni da smo gradjani Kosova (mislim na nase ljude dole), pa samim tim i nemamo ista prava vec se ka nama mogu po svom ustavu ponasati kao sa separatistima u svojoj novoj drzavi.
|
|
|
|
|
|
Pitam se sta bi albanci uradili na kosovu kada bi medj. zajednica podrzala kosovo u sastavu srbije, sa visokim stepenom autonomije. Pa jedno 10 puta bi bilo gore, i to na celom kosovu. |
|
|
|
|
Eto potvrdio si Americki stav "jedini garant za stabilnost je nezavisno Kosovo". Ceda, Batic, St. Protic, narkomani?
|
Citat: Autor citiranog posta Minea |
|
|
|
|
Nasiljem se nishta ne reshava, ama bash nishta...I opet je neko zarad svoje politike nahushkao one ljude tamo da ginu bez ikakvog valjanog razloga...Kad tje to ukapirati i pomiriti se sa sudbinom da ne mozemo nishta ama bash nishta...Osim da mirno protestvujemo a ne da se tuchemo sa UMINKOM...Katastrofa, i opet su Albanci ispali fini pred svetom a mi divljaci.... |
|
|
|
|
Naravno, i umesto ljude da ucimo da zive kako su i do sada ziveli, da rade gde su i do sada radili, po sudovima i policiji ali po nekom novom ustavu, ti ljudi bi i dalje radili, ne bi se protivili, ne bi napustali poslove i ne bi gladovali. Jer ko ce da im hrani sada decu? Kada se bude ovim dovelo do teskog socijalnog problema, neka ih Kostunica, Vucic, i Ruska duma hrani i oblaci,.. jadni ljudi...
Ovim najvise trpi srpski narod na Kosovu!
Da smo im dali nezavisnost, ne zato "sto ih volimo", nego da nas narod dole ne pati nego da zivi, mi bi danas imali dobre odnose sa Pristinom, nasem narodu bi morali da garantuju svu bezbednost i socialnu sigurnost, bili bi na korak do Unije, isli dole na Kosovo i obilazili svoja odnjista i manastire, pa cak i dobijali svoju imovinu nazad! Ovako? "Cao djaci".
Oni koji su sad najglasniji u odbrani Kosova, ti su ga i izgubili.
Izvinite moram da konstatujem, nisu ti politicari glupi nego oni koji ih podrzavaju, ti isti politicari rade za nekog tamo dalekog Istocnog mangupa..