|
Citat: Autor citiranog posta nesakid |
|
|
|
|
|
Ja sam specijalac za takve stvari ja sam policajac za ubistva i samoubistva i ja kazem da je nju ubio taj olos i kriminalac |
|
|
|
|
Pricas o necemu kao da imas 40 godina iskustva najmanje,a imas samo 19 godina zivota, gde ti je ta "specijalnost"?
I kome bi ti sudio?Mozda onom ribaru sto nije pritekao upomoc?Da se razumemo, zalim i ja za tim mladim zivotom ali ovo sto ti ovde pricas su nagadjanja i besmislice.
slozio bih se sa dusanom
|
Citat: |
|
|
|
|
Da budem jasniji, ne kazem da su vlasnici diskoteke krivi sto je devojka poginula, kriv je ceo sistem, jer ti u svakom gradu mozes videti maloletnoke u diskotekama koji se urnisu od alkohola. Ali treba se pokrenuti postupak na ovom slucaju kao opomenu svima ostalim koji su vlasnici klubova i zabranili maloletnicima ulaz u svoje klubove jer se u njima sluzi alkohol. To je zakon, to nisam ja izmislio. I greska je na onima koji ga sprovode, sto to tolerisu, a ne samo na vlasnicima. Ali u svakoj opstini postoji lobi koji uglavnom drze vlasnici diskoteka i kontrole ih zaobilaze kao i kazne. |
|
|
|
|
ceo sistem je kriv, devojka je verovatno u pripitom stanju pala sa mosta, krivi su oni koji su maloletnom licu dali alkohol, a takih je po Srbiji i celoj nasoj ex-Yu mnogo.