Napila se devojcica otisla na most da se otrezni i verovatno nagnula jer joj je bilo lose htela da povrati alkohol i pala u Dunav, zatim vicuci trazila pomoc kako taj ribar kaze:
|
Citat: |
|
|
|
|
Po rečima ribolovca koji je tu zatekao, neko je dozivao u pomoć i bio oko 15 metara od obale, ali je tu osobu verovatno od obale prema bivšem Žeželjevom mostu odbio pritisak iz kanalizacionih cevi. |
|
|
|
|
A mene zanima sto joj ribar nije pomogao ako je cuo da neko 15 metara od njega trazi pomoc??
|
Citat: |
|
|
|
|
Kako smo nezvanično saznali, prema nepotvrđenim pričama, posle konzumiranja manje količine alkohola, kupljenog u obližnjoj trafici, Mia se malo slobodnije ponašala prilikom igranja. |
|
|
|
|
Da, da sada ne bi ispastali vlasnici diskoteke Fusion iz koje je izasla, ona je navodno pila ispred trafike, jer da je pila u diskoteci verovatno bi odgovarali i oni jer po zakonu je zabranjeno sluziti alkohol maloletnicima. Ali to niko ne postuje! Ja bih pokrenuo i postupak protiv njih i valjda bi se u ovoj zemlji vise znao red i kao u svakoj normalnoj
ne bi sluzio alkohol deci! Ne donose se zakoni za bezveze! Sada vidite i zbog cega.
Da budem jasniji, ne kazem da su vlasnici diskoteke krivi sto je devojka poginula, kriv je ceo sistem, jer ti u svakom gradu mozes videti maloletnoke u diskotekama koji se urnisu od alkohola. Ali treba se pokrenuti postupak na ovom slucaju kao opomenu svima ostalim koji su vlasnici klubova i zabranili maloletnicima ulaz u svoje klubove jer se u njima sluzi alkohol. To je zakon, to nisam ja izmislio. I greska je na onima koji ga sprovode, sto to tolerisu, a ne samo na vlasnicima. Ali u svakoj opstini postoji lobi koji uglavnom drze vlasnici diskoteka i kontrole ih zaobilaze kao i kazne.