Tema: Mia Petrovic
Pogledajte jednu poruku
Old 21.03.2008, 07:53 PM   #20
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Napila se devojcica otisla na most da se otrezni i verovatno nagnula jer joj je bilo lose htela da povrati alkohol i pala u Dunav, zatim vicuci trazila pomoc kako taj ribar kaze:
Citat:
Po rečima ribolovca koji je tu zatekao, neko je dozivao u pomoć i bio oko 15 metara od obale, ali je tu osobu verovatno od obale prema bivšem Žeželjevom mostu odbio pritisak iz kanalizacionih cevi.
A mene zanima sto joj ribar nije pomogao ako je cuo da neko 15 metara od njega trazi pomoc??

Citat:
Kako smo nezvanično saznali, prema nepotvrđenim pričama, posle konzumiranja manje količine alkohola, kupljenog u obližnjoj trafici, Mia se malo slobodnije ponašala prilikom igranja.
Da, da sada ne bi ispastali vlasnici diskoteke Fusion iz koje je izasla, ona je navodno pila ispred trafike, jer da je pila u diskoteci verovatno bi odgovarali i oni jer po zakonu je zabranjeno sluziti alkohol maloletnicima. Ali to niko ne postuje! Ja bih pokrenuo i postupak protiv njih i valjda bi se u ovoj zemlji vise znao red i kao u svakoj normalnoj ne bi sluzio alkohol deci! Ne donose se zakoni za bezveze! Sada vidite i zbog cega.

Da budem jasniji, ne kazem da su vlasnici diskoteke krivi sto je devojka poginula, kriv je ceo sistem, jer ti u svakom gradu mozes videti maloletnoke u diskotekama koji se urnisu od alkohola. Ali treba se pokrenuti postupak na ovom slucaju kao opomenu svima ostalim koji su vlasnici klubova i zabranili maloletnicima ulaz u svoje klubove jer se u njima sluzi alkohol. To je zakon, to nisam ja izmislio. I greska je na onima koji ga sprovode, sto to tolerisu, a ne samo na vlasnicima. Ali u svakoj opstini postoji lobi koji uglavnom drze vlasnici diskoteka i kontrole ih zaobilaze kao i kazne.

Poslednju izmenu radio/la dusanonline: 21.03.2008 u 08:15 PM. Razlog: updated!
dusanonline nije na forumu