Pogledajte jednu poruku
Old 21.03.2008, 03:05 PM   #9
yeca

yeca's Avatar

Status: Administrator
Korisnik od: 09.08.2006
Godine: 24

Citat:
Cuti ti, koja prvo glasa po temama da priznaje da Kosovo nije Srbija, a posle na drugoj glasa da hoce na Istok ;pp
ja nisam ni za jedno ni za drugo, da se razumemo...i jesam da kosovo vishe ode i to samo iz razloga sto smo ga sami prodali...generalno mrzim nepravdu pa i ta prozapadna proseravanja.. ljudi nikako da skontaju da im dobro netje doneti tako sto tje otiji samo na jednu stranu ili samo na drugu.. Svajcarci su neutralni pa nesto ne vidim da im loshe ide

zato mi se smuchi kad vidim da insistirash toliko na tom zapadau..ali to radish odvratno..mrzim slepilo kod ljudi ..videh ovde i par za istok i insistiranju na Rusiji (sto je isto big lol..kad su nam pa oni pomogli?!) ali ti imash tako nekakav odbijajutj tj vishe iritirajutj stav..i ne samo za ovu temu..videh to i na par.. ono uvek kontra i samo kontra i ja sam uvek u pravu :]

Citat:
vecina gradjana hoce i jednu i drugu stranu, koliko god to tebi bilo nerealno.
nazalost mislim da niej tako..ovo bi bila idealna situacija.. ali pola gradjana je radikalsko i hotje istok.. a pola "demokratsko" i hotje zapad

volela ibh da postoji neka stranka koja bi umela da balansira i zbog koje bih napokon imala razlog da izadjem na izbore... ali balansiranje i stranke nesto ne idu zajedno :D

..::mail::..yeca@diskusije.net
yeca nije na forumu   Odgovori sa citatom