|
|
|
|
|
|
|
Pa naravno, sigurno ti nisu pomogli u zdravstvu. |
|
|
|
|
To da li pomazu u zdravstvu pitaj nekoga ko radi tamo, ja cu ti reci za moju struku.
Kao sto znas taj tvoj zapad (Amerika, Engleska, Italija, Nemacka i td) tretiraju nas Srbe, i zatim Rumune, Indijce i Bugare
kao najjeftiniju radnu snagu. E sad to se sastoji u tome da ti radis posao npr za 2 evra po satu koji Nemac radi za 5 evra i vise. Sad cu ti reci da Rusija i Izrael, a radimo i sa Ujedinjenim Emiratima to nikada nece uraditi vec ce ti ponuditi onaj novac koji bi ponudio Nemcu, Italijanu i td. Inace taj isti Nemac ili Italijan nikada nece potceniti kao nas npr Slovence ili Hrvate. To se ne desava i nikada se nije desavalo. U sustini sa nama i Rumunima najvise saradjuju Italijani i Nemci jer imamo najkvalitetniji kadar a pristajemo da radimo za male pare. E Rusi koje toliko mrzis, znaju koliko vredimo i koliko vredi ono sto radimo i tako nas i placaju.
Nadam se da ti sad jasnije zasto ja hocu pre na ISTOK - kad mi vec dajes taj izbor.
|
|
|
|
|
|
|
A daaj molim te ne citaj Kurir vise! To nije legitiman list, njega niko ne proverava, na njega se niko ne obazire, to je zuta stampa! To recimo tim textom u nekom ozbiljnijem listu ne bi smelo da pise jer bi bili tuzeni! Za taj list mogu ja da pisem! Pljuju na sav glas svoje politicke protivnike. Pa izmislili neke dve bitange za koje Ceda nije cuo, kao to su bili njegovi telohranitelji i oni svedoce kako se Ceda drogirao. Ma dajjj....... I niko ne moze da ih tuzi jer taj list nema neki drzavni akreditet (ili sta ti ja znam kako se zove) odnosno nema zvanicne izvore, nije registrovan kao zvanican medij nego kao zabavnik, i kako uopste mozes da citas zabavnike gde ti neki Djoka izmislja bez opravdanog izvora?? Daj Ceco! Pa uzmi onda citaj "Trece OKO" ! |
|
|
|
|
Prvo ja nisam Ceca, vec Svetlana.
Drugo,
Kurir ne citam i prestani da stavljas u Kurir sve ono u sta ne mozes da poverujes.
Albance (ne samo ovu bracu) je oslobodila Natasa Kandic, tacnije Fond za humanitarno pravo, jer je Amerika posle 5-og oktobra 2000. pritiskala
da se puste Albanci osudjeni u Srbiji jer navodno ne sluze kaznu kao ''sav normalan svet":
Procitaj ovo pazljivo:
|
Citat: |
|
|
|
|
...Nevini su čak i braća Mazreku, pripadnici OVK i patološki zločinci koji su mučili i ubijali decu i žene, u Klečki, 1998. godine. Da podsetimo, reč je o zločinu nad oko stotinu srpskih civila, pokupljenih pošto su se jedinice OVK povukle iz Orahovca i Mališeva. Civili su prebačeni u selo Klečak gde su bestijalno mučeni i svi do jednog pobijeni.
Bekim Mazreku, priznao je i detaljno opisao streljanje tri žene, dvoje dece (jedno od 8 i jedno od 11 godina), dva mladića i tri starca. Ljuan Mazreku iscrpno je opisao mučenja zarobljenih muškaraca (uključujući i dečake) odsecanjem ušiju, vađenjem očiju i odsecanjem ruku do zgloba. On sam je osmogodišnjem dečaku odsekao uvo. Pričao je kako je jedan od zapovednika, Gani Krasnići, silovao tri devojčice od 12 do 15 godina. I on sam je silovao jednu. Misli da se zvala Jovana. Kad su završili, nije bilo žene koja nije bila silovana. Posle mučenja, sv a deca, sve žene i svi muškarci bili su streljan i. Tragovi zločina su zatim uklonjeni tako što su, između ostalog, leševi isečeni i bačeni u krečanu ili spaljivani.
Priznanje braće Mazreku snimljeno je i emitovano na RTS.
Zbog izbijanja rata suđenje braći Mazreku nije moglo da počne. Oni su prebačeni u centralnu Srbiju. Proces protiv njih započeo je 3. aprila 2000.
Treba reći da su SAD i EU, odmah nakon 5. oktobra 2000, od novih vlasti zahtevali da se odmah puste svi albanski zatvorenici.
Usledilo je, prema Zakonu o amnestiji, puštanje osuđenika sa Kosmeta. Ali, braća Mazreku su bili optuženi za tako užasne zločine da je njihovo suđenje nastavljeno. Konačno, 18. aprila 2001. godine proglašeni su krivim i osuđeni na 20 godina zatvora.
Za advokate osuđenih, za Fond za humanitarno pravo i ovo suđenje je bilo nepravedno.
Nakon mnogo pritisaka i ucena, svi albanski zatvorenici u Srbiji, pušteni su na slobodu. Oslobođeni su i braća Mazreku, 26. marta 2002. godine. Tako se danas za javno mnenje kosmetskih Albanaca i za najveći deo svetskog javnog mnenja Klečka zapravo i nije dogodila! Klečka više nije zločin. Klečka više ne zahteva pravdu. Klečka više ne traži «suočavanje sa prošlošću». |
|
|
|
|
Da li si spreman da se suocis sa ovom istinom ili nisi ?
(Bicu zahvalna ako na to odgovoris.)
Inace, ako budes hteo da citas dalje, imas ceo tekst ovde:
Komentari
|
|
|
|
|
|
|
Ja ti kazem ti si mazohista!!
Tebi se to svidja!! Ti zelis da te Istok i dalje potura ispred Zapada, da budes zrtva!!
To je isto kao da ja ne volim nekog velikog jakog boksera, pa kazem Ceco idi opsuj mu mater, ako krene da te tuce ja ulecem znam karate, a on te pretuce ja cutim, pa ti kazem:
"Izdrzi jos malo evo mene" , on te opet pretuce, ja ti kazem:
"Tebe opet istorija stavlja u iskusenje mozras da izdrzis", pa te zamolim da ga opsujes jos jednom.. pa jos jednom.. a ti ko luda to radis, onaj te boksuje, a ja ti malo obrisem krv sa nosa i vratim i kazem hajde budi jaka!
A zatim ti on kaze “Nemoj vise da mi psujes mater, nije u redu, sto slusas onu budalu” , a ja ti na to kazem:
“Jesi li luda tuce te sve vreme, pa ne predaj se, psuj mu mater, vidi nos ti je iskrivio ti bi da mu u oprostis?”, on opet zamoli “Smiri se, evo ti ruka necu da te tucem”, a ja kazem
“Jesi li luda, da mu pruzis ruku, pa zub ti je izvadio, psuj mu mater bre jos vise” i na kraju vrhunac ono Achillovo:
"Ako mu pruzis ruku zaostricemno ti i ja odnose pa ces videti"
.. e to vam rade Rusi! |
|
|
|
|
Daj molim te probudi se iz nocne more!
Prestani da mrzis onoga ko ti najvise pomaze, ucice ti u patolosko stanje, neces moci da volis nikoga ko ti bude pomogao u zivotu. Da li znas da obicni ljudi najvise mrze one koji su im najvise pomogli ?
Ljudi koji ti pomazu ostaju ti duzni i ti to ne mozes da podneses. Znas onog coveka koji je dao bubreg nekoj devojcici da bi prezivela, a kasnije je njen otac ubio tog coveka ? A znas zasto ga je ubio? Pa pretpostavi!
I Achilles -