Pogledajte jednu poruku
Old 20.03.2008, 03:59 PM   #31
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Citat: Autor citiranog posta Marli
Odgovoricu ti kako je mene licno pomogla Rusija i kako je pomogla drugim firmama iz moje struke (dakle vazduhopolovstva), ali prvo mi odgovori na postavljena pitanja u mom prethodnom postu
Pa naravno, sigurno ti nisu pomogli u zdravstvu.

Da li znas da su zbog toga sto ti pricas oslobodjena braca Mazreku , clanovi UCK, koji su priznali da su ubili, spalili i izmasakrirali preko 100 Srba ? Hoces njihove slike ? Oslobodila ih je licno Natasa Kandic i oni danas zive punim ''humanitarnim'' pravom na svom casno izborenom nezavisnom Kosovu
A daaj molim te ne citaj Kurir vise! To nije legitiman list, njega niko ne proverava, na njega se niko ne obazire, to je zuta stampa! To recimo tim textom u nekom ozbiljnijem listu ne bi smelo da pise jer bi bili tuzeni! Za taj list mogu ja da pisem! Pljuju na sav glas svoje politicke protivnike. Pa izmislili neke dve bitange za koje Ceda nije cuo, kao to su bili njegovi telohranitelji i oni svedoce kako se Ceda drogirao. Ma dajjj....... I niko ne moze da ih tuzi jer taj list nema neki drzavni akreditet (ili sta ti ja znam kako se zove) odnosno nema zvanicne izvore, nije registrovan kao zvanican medij nego kao zabavnik, i kako uopste mozes da citas zabavnike gde ti neki Djoka izmislja bez opravdanog izvora?? Daj Ceco! Pa uzmi onda citaj "Trece OKO" !

A to je tvoje objasnjenje kako moze da saradjuje neko ko je za Kosovo i neko ko je protiv Kosova ?
Jer Kosovo nije i ne treba biti glavni i jedini problem u ovoj drzavi! Stvar je jasna, ono je otislo, jos 1999, nemamo nikakvu vlast dole.

U tom slucaju, ako ne treba da saradjujemo sa Rusima (jerbo smo tako njihova gubernija) onda treba da budemo mozda NATO protektorat? Ako ti razmisljas o ruskoj guberniji onda meni to daje za pravo da mislim o americkoj guberniji, zar ne?
Pre bih ziveo u Aljasci, nego Sibiru, definitivno. A ti?

Koji si ti mazohista covece.

Pristajem da me gaze, da me bombarduju tako milosrdno, da mi oduzmu deo drzave, da me ponizavaju, da tuku moj narod, da ga nazovu genocidnim, meni je lepo, samo da dobijem cokoladicu i casu koka-kole. Tako uzivam u cokoladici a neka me gaze, cokoladica je cokoladica.

Yey za tebe.
Ja ti kazem ti si mazohista!!
Tebi se to svidja!! Ti zelis da te Istok i dalje potura ispred Zapada, da budes zrtva!!

To je isto kao da ja ne volim nekog velikog jakog boksera, pa kazem Ceco idi opsuj mu mater, ako krene da te tuce ja ulecem znam karate, a on te pretuce ja cutim, pa ti kazem:
"Izdrzi jos malo evo mene" , on te opet pretuce, ja ti kazem:
"Tebe opet istorija stavlja u iskusenje mozras da izdrzis", pa te zamolim da ga opsujes jos jednom.. pa jos jednom.. a ti ko luda to radis, onaj te boksuje, a ja ti malo obrisem krv sa nosa i vratim i kazem hajde budi jaka!
A zatim ti on kaze “Nemoj vise da mi psujes mater, nije u redu, sto slusas onu budalu” , a ja ti na to kazem:
“Jesi li luda tuce te sve vreme, pa ne predaj se, psuj mu mater, vidi nos ti je iskrivio ti bi da mu u oprostis?”, on opet zamoli “Smiri se, evo ti ruka necu da te tucem”, a ja kazem
“Jesi li luda, da mu pruzis ruku, pa zub ti je izvadio, psuj mu mater bre jos vise” i na kraju vrhunac ono Achillovo:
"Ako mu pruzis ruku zaostricemno ti i ja odnose pa ces videti"
.. e to vam rade Rusi!

Poslednju izmenu radio/la dusanonline: 20.03.2008 u 04:18 PM. Razlog: Updated!!
dusanonline nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: