|
Citat: |
|
|
|
|
"Kukavice, i ko to ima pravo da mi sudi i određuje koga ću u životu da volim? Ja sam svog čoveka Haru (Muharema Samardžića, nekadašnju fudbalsku zvezdu banja*lučkog Borca, potom i estradnog menadžera, op. aut.) zavolela pre nego što je počeo rat, i zar je trebalo da se raziđemo zbog toga što mo*ju vezu ne odobravaju novine i kolege?" |
|
|
|
|
Da, da, samo da Muharem - Haro Samardzic jos nije imao u to vreme vencanu zenu Anku Samardzic i sina Daniela sa kojima je ziveo u u Bregencu u Austriji i koje je ostavio i "druzio se" sa Cecom, placao joj stan u istom mestu gde je ziveo sa porodicom do tada, trosio na nju velike pare, cak je dovodio u stan kod svoje zene kad je bila nesto bolesna (Ceca), i na kraju upropastio biznis kojim se relativno uspesno bavio, ostavio dugove zeni sa kojom je bio vencan i otisao u Svajcarsku da zivi u ilegali.
I moze Ceca da prodaje finocu koliko hoce, taj period je mrlja koju nece moci da spere Dunav sa svim pritokama Na zalost pojavljuje se kao jedna velika zvezda koja je cak i na neki nacin uzor mladim ljudima.