Pogledajte jednu poruku
Old 19.03.2008, 09:28 PM   #23
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta dusanonline
View Post
Grcka je u EU znaci pripada zapadu, Spanija, Rumunija su takodje zapadni blok! Aj se opredeli za istok, izglasaj razoluciju da neces u uniju bez Kosova, pa ces i sam videti kad bude Kosovo ulazilo u EU kako ga automatski i te zemlje priznati kao svoju clanicu i samostanu drzavu!
Pa nije postati clan EU znaci da pripadas zapadu!!! Sad si lupio i ostao ziv. Pa kako si zakljucio da ako postanes clan EU da si odma protiv istoka? Pa naravno da smo za EU, eto to ti odma kazem, ja sam prvi, ali ne znaci da necu da imam odlicne odnose sa rusijom.

Da mozda postanemo clanica NATO-a, e ONDA bi znacilo da smo skroz ka zapadu, ali to uopste ne moramo da uradimo, niti bilo ko to od nas ocekuje. Mi mozemo da budemo clanica EU, da ne budemo clanica NATO-a, da imamo odlicne odnose sa rusijom, da imamo odlicne odnose sa bliskim istokom. E TO je I ISTOK I ZAPAD!

Citat: Autor citiranog posta dusanonline
View Post
To je samo dokaz demokratije koja vlada u okviru EU i koja ne uslovljava svaku clanicu da ima istu spoljnu politiku, sem ako nema nameru destabilizacije EU. Ako nepriznavanje Kosova pocne da izaziva destabilizaciju, svi ce ga onda priznati! Sada se ceka nas stav!
Ko ti kaze da ce ga priznati? PA NIKADA ga nece priznati kipar, spanija ni rumunija, razumes li to! Zato sto one imaju IDENTICNE probleme. Zasto pricas nesto sto se nije dogodilo? Kakve su ti to procene? EU JE UNIJA, a ne nekakva drzava.

U savetu bezbednosti UN-a VECINA JE PROTIV NEZAVISNOSTI, 8 od 15!! O kojim svim ti to pricas bre vise?!

By Kico
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom