Pogledajte jednu poruku
Old 19.03.2008, 09:20 PM   #59
JE3A

JE3A's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 12.03.2008
Godine: 28

'Aj malo da se nasmejete, kad cujete sta se meni desilo.
Polozio testove iz prve, bez greske.
Otisao na voznju i kaze mi instruktor (koji kad ga iznerviram je znao da mi tepa, a znao je da ja to mrzim i to bas) "Samo polako vozi-ovi su vec oborili njih pola od jutros". Reko OK.
Krenuo ja lepo, polako-sve neke leve ulice, male, nikakve. Kad prosao znak stop bez zaustavljanja jer nije bilo nikoga-samo sam usporio. Ja naglas poceo da komentarisem da je pust kraj ali da sam se zeznuo jer nisam stao. Kazu oni "Lepo si to primetio. Sad se lepo vratite, pali ste." Ja reko mogu da vas provozam po citavom gradu bez greske ali sam usporio na znaku stop jer stvarno nije bilo nikoga. Nema rasprave kazu oni. Reko "Dobro, 'ajde makar da znam zasto sam pao. Sad malo prave voznje."
Ja ubacio u trecu, cetvrtu, jurim 100-ovi se iza deru "Ubices nas, ti si lud."
Ja reko da ubrzam malo, a? Samo sto se nisu uneredili. Izlecem na glavni put i kocim i skrecem ulevo da ne udarim u bus. Ovi pobelili, vicu stani, pusti nas, 'ocemo da izadjemo.
Ja reko rekli ste da vas vratim. A poceo instruktor: "Maco, nemoj da se nerviras, samo polako."
Ja reko: "Kakva maca, vidis da me zajebavaju-vidi kako sad moram da vozim?"
Ovi iz komisije su hteli da napisu da nemam pravo polaganja na godinu dana.
Instruktor im je objasnio da su me unervozili ali da generalno jako dobro vozim, mozda malo brze. Moji kad su culi hteli da me biju.
Posle dve nedelje sam ponovo polagao i prosao sam bez greske.
I dan danas instruktor prica nekim svojim ucenicima za mene (pizdeo je kako brzo menjam brzine, voleo sam da skrecem u trecoj i da skripim u krivinama-to sam mu vracao za ono "maco"). :D
Eto sta se desi kad te ljudi iznerviraju-samo malo na gas i sve je u redu. :D
Mladost, ludost-danas to sigurno ne bi uradio.