Pogledajte jednu poruku
Old 19.03.2008, 07:34 PM   #8
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Citat: Autor citiranog posta vmbeg
Diskutant]Ocemo mi u EU ok i slazemse ali pod istim kriterijumima kao i sve ostale drzave clanice a, ne da za nas vaze neka druga pravila kao za ljude drugog reda, to nikako ne, ako sebe ne postujes nece te ni trugi postovati.
Da se ne prezivas Kostunica? Mislim drugi nisu proterivali policijom narod iz svojih pokraina! Pazi nemoj da pomesas rat i vojsku! pricam ti to zbog Krajne. Mi smo tada bili u ratu sa Hrvatima i sasvim je "prirodno" da se ono desi. Isto bi i mi uradili, i svaka druga zemlja, sa svojim tadasnjim neprijateljima. Ali sloba je milicijom ubijao svoje gradjane, i terao ih (ili su sami bezali potpuno je sve jedno) iz takodje svoje zemlje! Ako su se borili za prava trebao je da kaze, cekajte, stanite, bacite oruzije kazite sta vas muci, i vi ste rodjeni ovde imate prava na ovu zemlju (jbg hteli ne hteli tako je)..

Ponavljam i Istok DA i Zapad DA
To vam poturaju oni koji bi na Istok. Mi trenutno nemamo definisan polozaj i ceka se nas stav 11 maja. Jedan blok je zapadni, drugi kobajagi i zapadni i istocni. Ljudi obmanjuju vas. Oni su samo Istocni ali ako vam to kazu izgubice poverenje gradjana na izborima. Svesno ce otici na istok i reci kako nisu imali drugog izbora. Zaboravite investicije, lizing, stambene kredite i ostalo. Radicete svi u Gaspromu, a raspitajte se kako su Rusi darezljivi prema svojim stanovnicima, a koliko ce tek biti prema nama.. e moji vi.

I zavrsavam citirajuci nazalost pokojnog Zorana Djindica : "ne moze se nikao reci da je Milosevic potrosio sva prava za Srbe i da oni zato treba da budu kaznjeni".
Srbi tek kad prihvate odgovornost mogu biti postedjeni kazne, ali mi ne prihvatamo ama bas nikakvu odgovornst, da ne nasteti nasem "nebeskom" statusu naroda! Zar nije prvo greh nazivati se nebeskim narodom i priblizavajuci se toliko Bogu, koji nas uci da smo svi dole jednaki? Ako cemo religijski mozda nam je sve ovo i kazna. Zasto smo mi toliko bezgresni i bolji od drugih. Dajte spustite se malo na zemlju (sa neba).