|
Citat: Autor citiranog posta MARLI |
|
|
|
|
Ako je tako - a nije - onda istok ;) |
|
|
|
|
Pa tako, opredeli se za jednu stranu! Glasaj!
A sad mi reci kad ti je Istok pomogao, ali ne racunajuci samo prazne i lepe reci, da cujemo konkretno pomoc, donacije, reforme, bilo sta pozitivno, ili nas je samo podrzavao kad ratujemo i ubijamo, kad idemo ka dnu, jer nas poturaju ispred svojih neprijatelja?
Kazi mi ko zna mozda to bude uticalo da promenim stav.
|
|
|
|
|
|
Ovo je dosta podmuklo sa tvoje strane, i glupo ti je glasanje. Ti si zakljucio sam da "ne moze istok i zapad", pa nas ostale pimoravas da se opredelimo |
|
|
|
|
Pa mora u jednu stranu! Sto se pravis glup? Kao da te je strah da glasas! Navedi mi jednu zemlju koja nije ni Istok ni Zapad, pa cemo da pricamo.
Cak je i Svajcarska srce zapada koliko god neutralna.
Jel je prijateljska Grcka istok ili zapad?
Podeli mi Siriju,Irak, Iran,Pakistan, na istok i zapad?
Da li je daleka Australija Istok ili Zapad?
Ne znaci da moras da imas krvave odnose sa bilo kojom stranom ako se opredelis za drugu, ali kazem ti na jednu stolicu moras da sednes kao svi!
Imas i dole:
[b]
|
|
|
|
|
|
Za normalne odnose sa sve 4 (četiri) strane ... |
|
|
|
|
Ovo nisu casovi geografije da nas ucis koliko strana sveta ima.
Ovo nije geografski Istok i geosrafski Zapad.
Niko ti ne brani da imas dobre odnose na sve cetiri strane sveta, ali pitanje je kojoj politickoj strani, kojem bloku, istocnom ili zapadnom, i sto se pravite mutavi i ti i Achilles kao ne znate sta pricam. Nekako mi zvucite kao da zelite na Zapad ali "u inat" necete. U ciji inat? Jel zapad nekad napadao vas ili vasu bagru od politicara? Vi ste narod promenite politicare i sve je ok!