Pogledajte jednu poruku
Old 19.03.2008, 06:25 AM   #19
GstopDmobing

GstopDmobing's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 04.01.2008
Default Pardon, rata je bilo i posle pad Milosevica

Citat: Autor citiranog posta Minea
View Post
Mozesh ti da imash svoju politiku koliko hotjesh, i da razmishljash kako hotjesh, mozesh i da mrzish sve EVROPSKE i svetske zvanichnike ali nishta ti to ne vredi jer ako nam ne daju donacije odnosno lovu mi smo pukli...El to tebi jasno?
A ako ti se ide u rat ti idi i bori se protiv celog sveta, i svi ostali koji tako razmishljaju....
Ja jednostavno u zivotu svom ne zelim da se ponovi onaj rat iz 90` prevashodno zato shto sam imala gubitke u tom ratu...
I onda kad slusham neke koji bi se borili i ishli protiv sveta ne znam shta da kazem...Ochigledno da takvi u zivotu svom rat okusili nisu...I nedao bog da ga okuse....
2001.godine sa Albancima u Presevskoj dolini ... Milosevic je tada vec bio "sluzbeno odsutan" u Holandiji ...

Druga stvar ...
Ne daju nam donacije ... E to je ta "ekonomska pamet" ... Nema donacija ...
Gde su pare od privatizacije ... Gde su novci od Milosevica ???

Odlicno .. Znaci ova zemlja zivi iskljucivo od "milostinje", a daje 4.000.000 Evra predsedniku za pobedu na izborima ...
Jel' to nagrada za vernost ???
I konjima daju kocku šećera, a kerovima lepšu kosku ...

Jel' Ti na svom poslu primas "donacije" ???
Kako zive ljudi u Srbiji koji ne mogu dobiti donacije ???

Ili si Ti "sponzoruša" ??? Imaš "sponzora" ???

I ko je spomenuo rat ??? Ja ne ??? Ti jesi, jer je to stvar propagandne mašinerije ???

Bože, Bože ... Jadnica žena ...
Tebe je rat dotukao sirotu, pa si morala umesto "NES" piti "GRAND" kafu ...
Umesto "VISKIJA", domaću "ŠLJIVU" ... Umesto "ČESTERFILDA" si pušila "ZETU" !!!

Žrtve su bile i 1999.godine ... Pa sad Ti isti dželati za to ne odgovaraju ...
Mi smo sve svoje "krivce za grehove" poslušno i uredno izručili onima koji su ih trazili ...
Ako mislis da je Solanino drustvo spas za Srbiju, sretan Ti put ...

P.S.
Ako imas po pitanju mojih zrtava od 1900.godine do danas bilo kakvih nedoumica, javi mi se P.P. !!! Samo ih je u jednom ratu stradalo 75 iz najuže porodice ...

O zadnjem ratu i da ne pricam ... Ali ne prodajem zato nikome veru za veceru ...
Ne zanimaju me Judine šukde ...