Pogledajte jednu poruku
Old 19.03.2008, 06:50 AM   #17
GstopDmobing

GstopDmobing's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 04.01.2008
Default Kao prvo i osnovno ..

Citat: Autor citiranog posta Minea
View Post
GstopDmobing ovo uopshte nema veze sa brakom, jer mene neshto u vezi moje zemlje moze da pogadja ali i ne mora..Jel tako?
Brak je neshto lichno, i poredjenje ti nije na mestu....
A kad vec prichash o braku da dodam jednu digresiju, mi Srbi smo sklopili brak sa djavolom odavno i sad platjamo cenu toga braka... misli o tome
I kao shto Ashiles u jenom postu reche, koliko ne zelim , toliko i zelim da radikali pobede sad na izborima pa da puknemo za sva vremena....Nadam se da tje mo se onda opametiti, mozda:confused:
Kad vi radikali shvatite da jedno dupe imate i da treba da ga chuvate a ne da razmishljate o ratovima i da budete manje patriote....Jeer ovoj zemlji od radikalskog patriotizma ima da ostane samo Beogradski pashaluk...E kad to shvatite tek onda tje ovoj zemlji biti bolje:D
ja nisam RADIKAL, niti sam član bilo koje stranke, pokreta, udruženja, bilo čega što ima veze sa politikom, niti to ikada u životu planiram biti ...
Možeš mi verovati, a i ne moraš ...
Tvoje je pravo da razmišljaš šta god hoćeš i kako god hoćeš o meni ...

Međutim, takvo pravo imam i ja takođe ...
A u tome mi ne treba Boris Tadić pričati priče, ili Tomislav Nikolić, Čeda, Dinkić, Koštunica, niko, apsolutno niko, jer ja imam dovoljno i godina i životnog iskustva da mogu sam proceniti iz priloženog o čemu je kada reč ...
A pogotovo me njihova razmišljanja ne mogu navesti i sprečiti da kažem ono šta mislim, opet na osnovu onoga što sagledam i uvidim iz njihovih izjava i njihovog ponašanja ... Tačnije ne treba mi "stimulacija" u vidu "priča o raju i rajskim baštama" ni sa koje strane sveta ... Isto kao što znam ni da Rusi nisu ono što mnogi misle da jesu ...
Nisu ni bili, niti će ikada to biti ...
Ja svoja razmišljanja temlejim na osnovu konkretnih činjenica, a ne samo sa one prozapadne propagandne strane i njihovog nametanja instrukcija i mišljenja celokupnoj Srbiji ... Šta Srbija treba,a šta ne da radi sa sobom, to je problem Srbije, ne "EU" i Rusije, SAD ... Sve ostalo je siledžijstvo ... U najblažem smislu te reči ...

Nadalje ...
Stvarno ne znam zašto te je dodirnulo poređenje ovog i ovakvog stanja sa "bračnom zajednicom", jer takvo srljanje u nešto je kao "udaja iz interesa", a dalje neka bude šta god bude ... takvo razmišljanje je takođe tragično, a nikako neko "spektakularno i spasonosno rešenje" za bilo koga, a najmanje za Srbiju i njene građane ...
Pa ljudi se tamo kud mi bezglavo i slepo srljamo bore protiv globalizacije ...
Halo, jel' Tebi jasno da je običnim normalnim ljudima u "EU" pun kofer više i širenja i njihovog osiromašivanja ...

Kroz istoriju je Srbija već bila u brakovima sa istima "ženicima", pa je uvek krezava i nasamarena i prej..ana izlazila iz tih "ljubavnih avantura" zaslepljena početnim blestavilom i vlastitom pohlepom svojih vođa, koji su posle takvih stvari gotovo redovno vlastitim glavama plaćali svoje megalomanstvo ...

A kad si već pomenula "radikale" ...
Pa radikalne opcije su svuda oko nas na vlasti (HDZ,SDA) pa to nikome ne smeta ...
Jedino smeta ako bi u Srbiji uopšte i postojala takva šansa ... Čemu strah ???
Oni su mogli odavno biti na vlasti u koaliciji sa DSS i NS, SPS ...
To ništa nije novijeg datuma ... To je sve već viđena priča ...
Međutim, onda je bila u pitanju "IZOLACIJA", a sad je "SAMOIZOLACIJA" ...
U svakom slučaju nekome je mentor naredio da "kiti" nazivima "IZOLATORI" sve koji misle svojom glavom ...
Iskreno, nije li Tebi "bljutava i otrovna" priča da "Milosrdni anđeo" treba ostati nekažnjen, jer je to bilo "pravo i privilegija" onih kojima mi sada slepo srljamo ...
Ti isti su odvojili i Kosovo od Srbije ... Ne vidim po tome nikakvih smetnji da se i Vojvodina opredeli na takvo šta ... Sandžak takođe ... Jug Srbije - što da ne ...
Eto Ti pašaluka u par reči ...
Ako sama sebe na poštuješ, boli druge onda ona stvar za Tebe ...
Ako Tebi zemlja Srbija gde si rođena i gde živiš, gde su rođena Tvoja deca, Tvoji preci, gde živi Tvoj narod nije važna stvar u životu, onda se okreni malo oko sebe i pogledaj kakvim si zemljama i narodima okružena ... Prođi malo njihovim medijima, pa se edukuj ...
Pogledaj tamo šta znači npr. "HRVATSTVO" i "BOŠNJAŠTVO" ...
Ja sam predložio ovde iz cirkusa da budemo kolektivno Britanci ...
Prepišimo im tapije na sve,na zemlju, ljude, sve u Srbiji i ono živo i ono mrtvo i eto nas u "EU" čak i pre izbora ...
Jer kao što je to bio slučaj ni na nedavnim prošlim predsedničkim izborima, pogotvo će na ovim izborima daljnu sudbinu Srbije će rešiti građani Srbije, ne Srbi kao narod ...
Zašto onda da budemo Srbi i da se ova zemlja zove Srbija ???
Mislim da to stvarno nije u redu prema onima koji su dosada za nju ginuli i koji su je stvarali ... Nema više smisla ... Nema logike ...

Uđimo u brak sa đavolima, nošeni krilima "separatizma" ...
Ušimo u brak sa istim onima koji su porobili i iskolonizovali, iskoristili i na kraju ostavili u bedi mnoge do sada, ali sa nama planiraju su "obećali" dužu "ljubavnu vezu" ... Drugi im više nisu interesantni ... Neokolonijalizam na delu ...

Interesantno da nikome nije danas odgovarala SFRJ, a sad se jedino Srbi pozivaju na poštivanje "internacionalizama" ... Šarenila boja i naroda ...

Otiđi u Zagreb ili Sarajevo pa se pozovi na to da si iz Srbije ... Neki dan su samo odmor na benzinskoj pumpi kod Ogulina momci iz Novog Sada skoro platili glavama ...

P.S.
Srbija će svakako biti "PAŠALUK" i ovako i onako ...
Samo budućim "separatistima" postoje "lakši" i "teži" put do ostvarenja tog cilja ...
Misliš li da NENAD ČANAK podržava TADIĆA zato što ga voli ???
Da ga podržavaju ljudi iz Sandžaka zato što ga vole ???
Kako misli zadržati ekipu iz Bijanovca i okoline u Srbiji, kad im ne mogu zabraniti da kače albanske zastave po jugu Srbije ???
Pa nismo li 2001.godine, godinu dana posle "demokratskih promena" imali čitav rat sa "OVPMB" na jugu Srbije ???
Sinoć na RTS-u HALIMI traži ponovo da se "ŽANDARMERIJA" i "VOJSKA" sklone odande ...
Mi tek trebamo sklopiti brak sa đavolima ... Pradon ... Da nekoga ne uvredim ...
"MILOSRDNIM ANĐELIMA" ...

Poslednju izmenu radio/la GstopDmobing: 19.03.2008 u 06:53 AM.
GstopDmobing nije na forumu   Odgovori sa citatom