|
|
|
|
|
|
|
Mozda u nekoj bajci ili na nekoj drugoj planeti, jer ni mnogo vece (citaj samostalnije) zemlje nisu u stanju da budu neutralne po tom pitanju vec moraju da izaberu stolicu na kojoj ce da sede, nazalost je tako, i zato trebamo pod hitno doneti odluku. |
|
|
|
|
Ako je tako - a nije - onda istok ;)
(Ovo je iz licnih interesa posto radim u Italijanskoj firmi koja saradjuje sa Rusima i nama i stidi se svoje drzave u isto vreme. Rusi, koji su nam najbolji klijenti, su mi doneli povecanje plate ,imaju bolje standarde za avione koje mi konstruisemo, ne tretiraju nas kao jeftinu radnu snagu kao ostali vec kao kvaltetni kadar koje ne treba potcenjivati, bolje govore engleski dok Italijani i Francuzi ne zele da ga uce. Prema tome...:D)
|
|
|
|
|
|
|
Slazem se, i varaju se oni koji misle da ce moci da udju u EU ukoliko jasno ne prihvatimo sa kojim granicama pristupamo! Tesko da cemo u narednih 100god imati Kosovo u svojim granicama, ako neko misli drugacije neka mi objasni kako, tako da ako usvojimo tu rezoluciju necemo narednih 100god biti u EU i naravno odlazimo na istok, u Rusiju, bicemo mala slatka lepa ruska gubrnijica medju sljivicima i livadama 
A Dinkic i Tadic ce ulaskom u EU fakticki i priznati nezavisnot jer ce morati da se izjasne sa kojim granicama ulazimo, tako da.. opet je "narkoman" bio u pravu! ;> |
|
|
|
|
A mozes da mi objasnis jednu stvar. Jako me zanima to glediste.
Kako zamisljas da budemo ruska gubernija - tj sta te navelo da razmisljas na taj nacin?
Neko ti je tako rekao ili si dosao do zakljucka do kog logickim putem nije moguce doci ?
U tom slucaju, ako ne treba da saradjujemo sa Rusima (jerbo smo tako njihova gubernija)
onda treba da budemo mozda NATO protektorat? Ako ti razmisljas o ruskoj guberniji onda meni to daje za pravo da mislim o
americkoj guberniji, zar ne?
A ti hoces da sluzis ciljevima Amerike da pokori ceo svet? A kako objasnjavas mesanje Amerike u svakom delu sveta, kako objasnjavas milione ubijenih civila u Iraku i pre toga Vijetnamu (da li uopste umes da mi objasnis rat u Vijetnamu), milosrdno bombardovanje Jugoslavije, ne odgovaranje NATO-a za zlocine protiv covecnosti, krsenje svih humanitarnih prava za koje se bori ''tvoja'' istomisljenica Natasa Kandic, da li je ta Amerika tvoj uzor ?
|
|
|
|
|
|
|
Kao sto kaze ako se poklope u nekom cilju, kao npr ubrzan ulazak u EU, podrzace svakoga.
I mene brine kako Tomislav moze sa Kostunicom, koliko ruznih i surovih reci je bilo upuceno njemu od strane Tomislava, pa sad mu obecava eventualnu koaliciju! |
|
|
|
|
A to je tvoje objasnjenje kako moze da saradjuje neko ko je za Kosovo i neko ko je protiv Kosova ?
|
|
|
|
|
|
|
Jer ne prica govorom mrznje, naravno da ako pocne da govori o stradanjima i podseca narod moze da zaboravi o stabilizaciji odnosa sa svim komsijskim zemljama. On samo kaze istinu, da smo prvo mi pocinili zlocine, a kasnije i svi ostali pocinili zlocine nad nama. Cak je kod Olje Beckovic rekao da se slaze da je krseno medjunarodno pravo od strane misije, ali da smo to medjunarodno pravo prvo krsili mi. I nikada nije opravdao nijadan zlocin niti nas, niti njihov. Slusaj ga malo vise, a ne ono sta ti stranacke kolege prevedu. |
|
|
|
|
A jel znas da je zbog naseg ''priznavanja'' zlocina najvise Srba procesuirano u Haskom tribunalu? Jel znas da je zbog toga pusten na slobodu Haradinaj, da je Naser Oric oslobodjen krivice a licno je ubio 11 Srba a naredio ubistvo ne zna se koliko Srba, da li si upucen da je zbog takvog stava najvise kazni izreceno Srbima a da se oslobadjaju krivice vecina Hrvata i Bosanaca ?
Da li znas da su zbog toga sto ti pricas oslobodjena braca Mazreku , clanovi UCK, koji su priznali da su ubili, spalili i izmasakrirali preko 100 Srba ? Hoces njihove slike ? Oslobodila ih je licno Natasa Kandic i oni danas zive punim ''humanitarnim'' pravom na svom casno izborenom nezavisnom Kosovu.
Slusam ja tog tvog Cedu, slusam i ostale koje placa Djerdj Soros, slusam i citam svaki dan bas njihove izjave, krstim se od Natase Kandic i razmisljam da li da menjam drzavu ili da promenim nacionalnu pripadnost
da ne budem pripadnik toliko zlocinackog naroda.
|
|
|
|
|
|
|
Kad je rekao da treba da zaboravis istoriju? Rekao je da smo isprljali istoriju protekle dve decenije tj. da su za to odgovorni oni koji su ovaj narod vodili, da ti ljudi (a ne narod) trebaju biti kaznjeni, i da nam se povrati cast i ugled u svetu. Secas se kako je Nemacka posle II svetskog rata povratila ugled? Dala na medjunarodni sud sve svoje generale, marsale, i time oprala ruke i svoju sramnu istoriju, i eno danas je ugledna i postena zemlja. |
|
|
|
|
Priznjemo svi mi da su zlocinci Srbi, tu nema sumnje? A mene zanima, posto se on bori da plate svoju kaznu Srbi zlocinci, da li se istom snagom bori da je plate i druge nacije ili one nisu krive za zlocine?
Jel se bori da se kazne Albanci ? Ne bih rekla.
|
|
|
|
|
|
|
Naravno to je onaj Kostunucin akcioni plan! (Koliko covek lici na Slobu) Da izazove hapsenje srba, da ostanu bez poslova, da izazove socijalni problem, dovede humanitarne org, da svi vide kako Srbi dole pate, a sve iscenirano, sve na silu! Opet od svog naroda pravimo zrtve, opet se ljudi muce, pate, gladuju, zarad politicke igre koja nece u sustini postici ni jedan valjan rezultat. Zao mi je onih ljudi koji bi zeleli da rade i zive normalno, ali moraju da se solidarisu sa vecinom. |
|
|
|
|
To je sve iscenirano ??? :confused:
Svaka tebi cast.
|
|
|
|
|
|
|
Ne mi ne moramo, nego trebamo.
Taj isti Zapad ako stanemo u njihovu stranu podrzavace nas i pomagati vise nego Istok.
Osetices mnogo vece prijatelje nego sto si osetio na Istoku.
Ako nas gaze, gaze nas jer nas Istok podmece da nas gaze, tapsuci nas po ledjima vi ste jaki izdracete, samo se vi borite se za destabilizaciju Evrope, to nama Rusima ide u korist. |
|
|
|
|
Koji si ti mazohista covece.
Pristajem da me gaze, da me bombarduju tako milosrdno, da mi oduzmu deo drzave, da me ponizavaju, da tuku moj narod, da ga nazovu genocidnim, meni je lepo, samo da dobijem cokoladicu i casu koka-kole. Tako uzivam u cokoladici a neka me gaze, cokoladica je cokoladica.
Yey za tebe.