Pogledajte jednu poruku
Old 19.03.2008, 04:40 AM   #18
Minea

Minea's Avatar

Status: Moderatorka
Korisnik od: 14.08.2006

Citat: Autor citiranog posta GstopDmobing
View Post
i 17.marta 2004.godine ...

Pred kojim svetom i koja finoća ??? Gde Ti živiš ???
I ko je zarad svoje politike koga nahuškao na koga ... Imenuj ga otvoreno ...

Reci jasno i glasno: KOŠTUNICA, RADIKALI, VELJA, SPS ... Šta uvijaš u oblande ...
Kaži otvoreno da su iza toga svi oni koji se ne kupaju nikada ... Od 2. reda nadalje ...
Nepismeni, glupi, retardirani, oni što su protiv "nametnute alternative" ...

Oni koji ne misle i ne podržavaju ono što misle i izjavljuju i Tadić i Šutanovac i Čanak i Drašković i Čeda, jer njihova mišljenja izjave za sve moraju biti svojevrsna:

... SVETA PISMA i BIBLIJE i KURANI i TALMUDI ...

Svi ostali su "SAMOIZOLATORI" ... Tako su poručili Solana, Rajsova i ostala banda ...
Kakva je to politika tek ???
Mozesh ti da imash svoju politiku koliko hotjesh, i da razmishljash kako hotjesh, mozesh i da mrzish sve EVROPSKE i svetske zvanichnike ali nishta ti to ne vredi jer ako nam ne daju donacije odnosno lovu mi smo pukli...El to tebi jasno?
A ako ti se ide u rat ti idi i bori se protiv celog sveta, i svi ostali koji tako razmishljaju....
Ja jednostavno u zivotu svom ne zelim da se ponovi onaj rat iz 90` prevashodno zato shto sam imala gubitke u tom ratu...
I onda kad slusham neke koji bi se borili i ishli protiv sveta ne znam shta da kazem...Ochigledno da takvi u zivotu svom rat okusili nisu...I nedao bog da ga okuse....