Pogledajte jednu poruku
Old 19.03.2008, 05:29 AM   #15
Minea

Minea's Avatar

Status: Moderatorka
Korisnik od: 14.08.2006

Citat: Autor citiranog posta GstopDmobing
View Post
Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

Jedino je to normalno ...

A ne bez obzira što nas gaze, mi moramo sa njima ...

P.S.

Minea ...

Ako Tebe i decu muž svaki dan maltretira, vara, laže, prebija i ne znam šta sve ne ...
I to godinama ...
Da li bi Ti zbog njegovog novčanika i mercedesa to sve trpila ???
Verovatno da "BI", ali u "snovima" da ne kažem neku prostotu !!!
Ili možda ti razmišljaš u pravcu zašto i ne bi, jer i sama kažeš da to nema alternativu !!!
Kako na kraju prolaze brakovi iz interesa ??? Kakva su deca iz takvih brakova ???
Jesi li Ti čula za predbračne ugovore ???

Razmišljaj o onome što pričaš ... Ko to nema alternativu ...

Kakve gluposti se šire sa pričama o nekoj navodnoj "SAMOIZOLACIJI" ukoliko Tadićeva struja ne pobedi ...
Ko je taj koji je za "SAMOIZOLACIJU" ...
Ostali samo traže da se zna jasno i glasno šta je po njima Srbija, a šta nije ... "Predbračni ugovor" !!!
Nije tačno da samo oni trebaju nama ... Trebamo mi itekako njima ...
Da im ne trebamo ne bi nas uopšte ni uzimali u svoja cinična i bezobrazna usta !!!

"SAMOIZOLACIJU" forsira pro Tadićeva struja u kojoj su od "autonomaša" pa nadalje ...
Ruku na srce ... To je nažalost tako ...
GstopDmobing ovo uopshte nema veze sa brakom, jer mene neshto u vezi moje zemlje moze da pogadja ali i ne mora..Jel tako?
Brak je neshto lichno, i poredjenje ti nije na mestu....
A kad vec prichash o braku da dodam jednu digresiju, mi Srbi smo sklopili brak sa djavolom odavno i sad platjamo cenu toga braka... misli o tome
I kao shto Ashiles u jenom postu reche, koliko ne zelim , toliko i zelim da radikali pobede sad na izborima pa da puknemo za sva vremena....Nadam se da tje mo se onda opametiti, mozda:confused:
Kad vi radikali shvatite da jedno dupe imate i da treba da ga chuvate a ne da razmishljate o ratovima i da budete manje patriote....Jeer ovoj zemlji od radikalskog patriotizma ima da ostane samo Beogradski pashaluk...E kad to shvatite tek onda tje ovoj zemlji biti bolje:D