|
|
|
|
|
|
Evo vidis ovo nije fer. Zasto mora da bude ili ili? Bukvalno vodite kampanju protiv rusa, i onih koji nam svo vreme daju podrsku. Oprastamo sve onima koji su nam dali sankcije, koji su nas bombardovali, a oni koji nas podrzavaju, za takve bukvalno navijamo da ih mrzimo. Svasta.... |
|
|
|
|
Rusija ce podrzavati svakog ko je anti-americki i anti-evropski nastrojen.
Rusija je zemlja koja podrzava nase zlocince, koja stiti porodicu Milosevic koju i mi sami jurimo jer su nas cedili godinama, krali, zatim Karica, verujem da su i ostali drzavni mafijasi nasli utociste tamo! Ne bi me cudilo da su tamo Mladic i Karadzic..
Rusija tebe ne podrzava zato sto te voli, vec iz svojih interesa, podrzavala bi i Sloveniju i Hrvatsku da su isli nasim putem! Rusija te gleda kako se mucis patis i gladujes i kaze "Hajde mozes ti to, drz' se" a sve u cilju svojih interesa! Njihov interes na Kosovu je takodje ogroman.
Ja nisam nikada cuo da nas je Rus
podrzavao u evro-integracijama? Da je rekao vi ste deo Evrope, stub Balkana, i Rusija ce vas podrzavati u daljem toku integracija sa evropskim drzavama! Mozda su rekli, neka neko pronadje, ali ja kazem da
nisam cuo, sto ce reci koliko su odlucni u tome. Dok sam Amerikance hiljadu puta cuo da nas podrzavaju u tome, cak nam je i Bus to preneo, ti isti Ameri koji nam cine "zla" kako jedni kazu ili "pripitomljavaju" kako drugi misle,...
|
|
|
|
|
|
Odgovor je i istok i zapad. |
|
|
|
|
Mozda u nekoj bajci ili na nekoj drugoj planeti, jer ni mnogo vece (citaj samostalnije) zemlje nisu u stanju da budu neutralne po tom pitanju vec moraju da izaberu stolicu na kojoj ce da sede, nazalost je tako, i zato trebamo pod hitno doneti odluku.
Procitaj i ovo dole:
|
Citat: Autor citiranog posta Minea |
|
|
|
|
Naravno da sam za opciju zapada, jer iako su nepravedni iako nas gaze mi moramo da idemo tim putem, |
|
|
|
|
Ne mi ne moramo, nego trebamo.
Taj isti Zapad ako stanemo u njihovu stranu podrzavace nas i pomagati vise nego Istok.
Osetices mnogo vece prijatelje nego sto si osetio na Istoku.
Ako nas gaze, gaze nas jer nas Istok podmece da nas gaze, tapsuci nas po ledjima vi ste jaki izdracete, samo se vi borite se za destabilizaciju Evrope, to nama Rusima ide u korist.
Zato moramo da izaberemo pravi put i konacno kazemo Rusiji zbogom koja nam se decenijama mesa u unutrasnju i spoljnu politiku, finansira politiku itd. Niko ne kaze da to nije radio Zapad, ali zapad je finansirao
reformisticku, a Rusija
rato-huskasku politiku.