Pogledajte jednu poruku
Old 18.03.2008, 05:34 PM   #5
Slavica75

Slavica75's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 18.03.2008

Ми де факто немамо Владу, ми немамо кога да затражи нешто у наше име.

Сваки грађанин има право и дужност, ако осећа да треба, да затражи војну помоћ Русије. Верујте, када стигне пар хиљада потписа, макар и виртуелних, ако ништа друго, видеће да Срби желе да виде Русе на својој територији.
Тада се мало другачије размишља.

Но, ко мисли да не треба да потпише и ко не подржава ову акцију, нека то и не чини. Тако нико неће осетити грижу савести и поступиће онако, како му срце и мозак налажу.

Већ сада имамо понуду руских ветерана, који чекају да добију позив од Срба. Постираћу вам писмо, које су Срби јуче добили од руских ветерана.

Да, логично је да нико неће за Србе узалуд да гине. Као што САД помажу Шиптарији и имају профит, тако би и ми Русима морали уступимо нешто, базу на Копаонику, на пример.

Ево писма руских ветерана и добровољаца:

Ветеранской организации Патриотический фронт Сербии

Дорогие наши братья!

Сегодня 17 марта как и четыре года назад в Косово льётся сербская кровь. Русский народ не может спокойно смотреть на страдания сербов на святой Косовской земле. Если правительство Сербии не в состояние навести порядок на своей территории как это сделало русское правительство во главе с Путиным в Чечне в 1999 году, то это должны сделать вы ветераны сербских Отечественных воин. В настоящее время более 10000 русских добровольце готовы вместе с вами двинутся на Косово и Метохию чтобы защитить своих братьев, славное русское казачество от Дона до Дальнего Востока готовит казачьи отряды для оказания вам действенной помощи. Позовите нас и мы не замедлим прийти к вам на помощь.

Да хранит вас Господь!

Всероссийское движение «Косовский фронт»

Москва. Россия

17 марта 2008 года,18.30

Данас исто као и пре 4 године на Косову се опет лије српска крв. Руски народ не може мирно да гледа страдање Срба на светој Косовској земљи.Ако влада Србије није у стању да уведе ред на својој територији као што је то урадило руско руководство на челу са Путином у Чеченији 1999.године онда то морате урадити ви-ветерани српских Отаџбинских ратова.У овом тренутку је више од 10 000 руских добровољаца спремно заједно са вама доћи на Косово и Метохију да би заштитило своју браћу,славни руски Козаци од Дона до Далеког Истока већ спремају Козачке одреде да би пружили помоћ.Позовите нас и ми ћемо ефикасно исту пружити.

Нека вас чува Бог!

Општеруски покрет „Косовски фронт”

Москва,Русија,17.март 2008, 18.30
Slavica75 nije na forumu   Odgovori sa citatom