Pogledajte jednu poruku
Old 18.03.2008, 02:38 PM   #2
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta Slavica75
View Post
Драга српска браћо и сестре,

ја сам се тек данас регистровала и то само због једне важне ствари за Српство:
због писма руском председнику. У писму тражим(о) да Русија војно подржи српски народ и да не дозволи отимање још једне српске земље.

Дакле, свако ко је истог мишљења, може да потпише.

важећи потпис садржи име, презиме, место боравка и државу у којој је потписана особа настањена. Псеудоними, инцијали етц. нису валидан потпис и биће брисани.

Pismo ruskom predsedniku*-*Online Petition

Ако ово крши правила Вашег форума, избришите поруку, али Вас молим да ме преко маила обавестите.

Поздрав

Prvo, zasto mislis da rusija treba da salje svoju decu i svoje ljude, da ginu za srbiju? Zamisli da rusija ratuje negde, i tvoj brat, otac, sin ode da ratuje za neku rusku teritoriju?

Mislim da nije realno to da se trazi. Mi imamo od njih politicku podrsku, i to je sasvim dovoljno.

Drugo, oni i da se umesaju, od NATO-a nisu jachi koliko god mi to zeleli. S.A.D. samo je ubedljivo najjaca vojna sila, i dokle god je NATO na kosovu, mi ne mozemo da prismrdimo dole. Bicemo kao palestinci u izraelu, nista drugo.

By Kico

Poslednju izmenu radio/la Achilles: 18.03.2008 u 03:38 PM.
Achilles nije na forumu   Odgovori sa citatom