Status: Diskutant
Korisnik od: 04.01.2008
|
Pa da vidimo onda šta to pišu intelektualci na ...
|
|
|
|
|
|
|
A ja cu tio reci! Tih pet odsto cedinih glasaca su uglavnom vecinom intelektualci, studenti, i svi oni napredniji slojevi, koje ce ubuduce pratiti i svi ostali i kojima internet nije strana teritorija, dok recimo SPS-ovih 6 odsto su penzioneri koji polako izumiru, a za rec "internet" nisu ni culi. Mlade radikale koji su pak culi za rec internet, uglavnom boli glava od nocasnje dreke Mine Kostic, Seke Aleksic, Dare Bubamare pa piju kafice dok gledaju serije na Pinku.. |
|
|
|
|
studenti i napredniji slojevi na zvaničnom sajtu "LSD-a":
- tekst pod naslovom: "KRISTALNA NOĆ"
autor: Petar Luković - član Političkog Saveta "LSD"
- neću citirati ceo tekst jer je dugačak, već samo neke njegove zanimljivosti, tačnije u sklopu teksta pomenute izvesne "kulturološke termine":
|
Citat: |
|
|
|
|
Primer br.1.:
Kad sportski eliminišemo ove političke amebe, svejedno da li su iz Tadićeve ili Koštuničine ergele, jer između ove dve štale razlike nema: obe nepodnošljivo smrde ...
Primer br.2.:
Sanjam: da sam ja neki kurčevi predsednik države i da se, daleko bilo, zovem Boris Tadić ...
Primer br.3.:
Ali, mnogo sanjam: Boris Tadić zvani ***** ...
Primer br.4.:
Nesrećni Boris Tadić koji izgleda kao grogirani bokser kojeg u jaja šutira svaka budala iz Koštuničine stranke, ne ume da se otme polnom utisku da je potrebno da bude veći patriota od Koštunice glede Kosova: njegove budalaste izjave da on hoće i Srbiju u Kosovu i Srbiju u Evropi, ali tako da se Evropa odrekne nezavisnog Kosova, neodoljivo liče na apel da bi voleo nešto da poševi ali da ga drži na odstojanju, što je ona vrsta erotske situacije u kojoj je onanija jedino rešenje; zato danas imamo paćeničku varijantu Tadićevog kukumačevanja koje se oglašava idejom da su nam podjednako bitni i Kosovo u Srbiju koliko i EU u Srbiji, što je realno koliko i želja svakog muškarca da poseduje dva penisa: jedan za unutrašnju, drugi za spoljnu upotrebu!
Primer br.5.:
Šta tek reći o budalastim izjavama mafijaškog G17+ ministra Mlađana Dinkića ...
Primer br.6.:
Dinkić nije samo kriminalac: on je default primer bolesne transvezije - spreman da u svakom času bude bilo šta, samo da su tu neke velike pare, da li skijaški centri, pare Srbije u ruskim bankama, slučaj Nacionalne štedionice ili otimanje Telekoma; u poređenju sa njim, Bogoljub Karić je nevinašce i sasvim pošteni biznismen!
Primer br.7.:
Ne znam kako da mu objasnim da na izborima ništa nisam birao: ni predsednika, ni nadpredsednika, ni budućnost zemlje, savršeno me je zaboleo polni organ pred dilemom da glasam za Tadića ili Nikolića, već sam nešto kurčevito nacrtao i nešto na polumađarskom napisao including puszi, poništio glasački listić, otkud nesretniku Tadiću ideja da mi poručuje "jedan veliki rezultat je postignut, ali pred nama je još mnogo izazova".
Primer br.8.:
Zahtevam, gospodine Tadiću, da mi više ne šaljete pisma zahvalnosti: nikad nisam glasao za vas niti mi to pada na pamet u budućnosti; manite me se pisama; ukinite šifru koja je lažna - probajte da razumete poruku: nisam član DS, neću biti član DS, ne glasam za vas i zabole me ***** za vas. I nemojte mi, još jednom vas upozoravam, više slati vaša usrana slatkorečiva pisma: probajte, za promenu, da nešto suvislo uradite u vašem mandatu!
|
|
|
|
|
Uostalom. da ne pomisli neko da je ovo bilo kakva zla namera evo Vam svima na uvid ceo tekst:
:: Liberalno demokratska partija :: :: Blog
Sličnih intelektualnih i napredijih tekstova ima još masa, stoga evo još jednog na uvid širokim narodnim masama:
:: Liberalno demokratska partija :: :: Blog
Toliko o razmišljanju "naprednih slojeva" društva ...
Kad se sve skupa sabere sa "delatnošću B92" dobije se slika "SRBIJE MEĐU ŠLJIVAMA" !!!