Pogledajte jednu poruku
Old 18.03.2008, 12:41 AM   #9
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Koliko vidim ima 24 komentara i samo prvih nekoliko je "Bravo Cedo". Takodje ima komentara gde je Ceda nesposoban, gde nije nista i nikad uradio u zivotu. Tako da Achilles kampanja protiv B92 ti je propala nazalost trebao si da sacekas sve komentare ;>

btw. Logicno je da LDP-ejca privuce Cedino izlaganje, to znam jer ja recimo nikada nisam kacio komentare na Kostunicino ili Nikololicevo izlaganje, ili bih na brzinu izneo uvredljive stavove o njihovim licnostima koje bi moderatori obrisali.

A i nisi procitao ovo:
Citat:
Molimo vas da pre slanja pročitate sledeće uputstvo
Komentari koji sadrže vređanje, nepristojan govor, rasnu i nacionalnu mržnju kao i netoleranciju svake vrste neće biti objavljeni. Govor mržnje je zabranjen na sajtu B92.
B92 zadržava pravo izbora komentara koji će biti objavljeni, kao i pravo skraćivanja komentara.
Evo jos nesto! A kako to da i u Kuriru ljudi brane Cedu? Da Ceda nema neku organizovanu internet bandu koja juri mozda textove o njemu pa ga na sav glas brani?

GAZDA ÄŒEDA | Kurir

A ja cu tio reci! Tih pet odsto cedinih glasaca su uglavnom vecinom intelektualci, studenti, i svi oni napredniji slojevi, koje ce ubuduce pratiti i svi ostali i kojima internet nije strana teritorija, dok recimo SPS-ovih 6 odsto su penzioneri koji polako izumiru, a za rec "internet" nisu ni culi. Mlade radikale koji su pak culi za rec internet, uglavnom boli glava od nocasnje dreke Mine Kostic, Seke Aleksic, Dare Bubamare pa piju kafice dok gledaju serije na Pinku..