|
Citat: Autor citiranog posta umorni |
|
|
|
|
|
I još nešto, frajeru. Ti opet ispuštaš iz vida sledeće (pročitaj dobro ovo što ću ti napisati, i zapamti to): U tome je na direktan, ili indirektan način, učestvovao CEO SVET! NIKO, niti jedna država na svetu, nije učinila NIŠTA, da to bombardovanje spreči. NIKO, niti jedna država, pa ni vaši tkzv. prijatelji, Rusija, Kina, Indija i ostali nesvrstani, nije NIŠTA učinio u prilog tome! Dokaži, ako možeš suprotno!!! Ili, više ne vređaj moj intelekt... |
|
|
|
|
Znas kako, ja i ti inace imamo dosta slicna misljenja, ali ovo mi nije jasno. Kako je to Rusija ili Kina mogla da spreci bombardovanje? Da mozda "udari veto" u SB UN-a? Da im zapreti nuklearkama? Da udju u rat na nasu stranu?
Znas to mi je malo bez veze. Jer oni koji su nas bombardovali, njima cemo sve da oprostimo, jer smo zapravo mi krivi, a oni koji nas podrzavaju, oni su takodje krivi jer ih nisu sprecili. Malo je nelogicno zar ne...
Poslednju izmenu radio/la Achilles: 16.03.2008 u 06:14 PM.
|