Pogledajte jednu poruku
Old 16.03.2008, 05:42 PM   #42
umorni

umorni's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.01.2007
Godine: 38

Citat: Autor citiranog posta GstopDmobing
View Post
Koji ceo svet, nije Srbiju bombardovao ceo svet ... Šačica zemalja iz "NATO" od kojih su neke iz "EU", a neke i nisu, ne čine ceo svet frajeru ...
Da si imalo pismen, trebalo bi da znaš FRAJERU da članice NATO zemalja broje više od pola milijarde stanovnika. To si trebao da znaš i onda kada si ti, i tebi slični, govorio "Ma, samo neka probaju, *ebaćemo im mater", "Ne mogu nam ništa", "Nek udare ako smeju" ... TADA si trebao da razmišljaš o posledicama. Umesto toga, ti si i tada kao i danas tražio i raskrinkavao izdajnike i strane plaćenike. A danas se pojavljuješ, liješ krokodilske suze nad stradalima i tražiš pravdu? Ti, koji si direktan saučesnik u svemu tome?

I još nešto, frajeru. Ti opet ispuštaš iz vida sledeće (pročitaj dobro ovo što ću ti napisati, i zapamti to): U tome je na direktan, ili indirektan način, učestvovao CEO SVET! NIKO, niti jedna država na svetu, nije učinila NIŠTA, da to bombardovanje spreči. NIKO, niti jedna država, pa ni vaši tkzv. prijatelji, Rusija, Kina, Indija i ostali nesvrstani, nije NIŠTA učinio u prilog tome! Dokaži, ako možeš suprotno!!! Ili, više ne vređaj moj intelekt...

Citat:
Objasni Ti meni ..
Na osnovu čega ova država planira uhapsiti Mladića i Karadžića, kad selektuje zločine, na one izvršene nad NESRBIMA van Srbije i u Srbiji koji se moraju procesuirati i one nad SRBIMA van Srbije i u Srbiji koji se mogu a i ne moraju procesuirati ...
Objasni ti meni, frajeru, na osnovu čega TI tražiš pravdu za žrtve? Kad si pokazivao onu stvar celom svetu, nisi ni na trenutak pomislio šta će se sve desiti, i da će mnogi ljudi stradati? I za KOJE žrtve ti tražiš pravdu?? Kako TI selektuješ žrtve? Na čije? Na naše i njihove? Koje žrtve imaju pravo na pravdu, a koje nemaju?

Često ne znam da li da vam se divim, ili da vas žalim. Pukli ste u svemu čega ste se dohvatili, sve ratove koje ste pokrenuli ste izgubili, iz zemlje ste oterali sve koji su mogli da odu i pokušaju da mirno žive negde drugde, upropastili ste ekonomiju, opljačkali fondove i deviznu štednju, nacionalni ponos srozali do dna, zemlju ste unazadili u svakom pogledu, smanjili njenu površinu (a aktivno i dalje radite na daljem umanjenju), i vi i pored svega toga NE ODUSTAJETE? Za vas je vreme stalo? U kom bre to svetu VI živite? U kom to vremenu?

Citat:
"DEMOKRATSKOM" SRPSKOM RUKOVODSTVU PRIORITET NISU SVI ZLOČINI !!!

"EU", "NATO", Solana ih ucenjuju i uslovljvaju izručivanjem Ratka Mladića i Radovana Karadžića haškom sudu, dok sa srpske strane "NATO i EU" niko uopšte ne pita o njihovoj kampanji MILOSRDNI ANĐEO" iz 1999.godine ...
Zapravo, ja pitam TEBE i sve tvoje istomišljenike - Zašto ste tražili (i na kraju iskukali) tu kampanju? Zbog čega vam je trebala? Odgovor znam, ali želim da ga čujem od nekog od vas.

Citat:
Po Tebi jedino u Srbiji je dužnost svake žrtve ponaosob da se sudski goni protiv onih koji su Srbiju razarali, ubijali joj stanovništvo i još uvek joj rade o glavi ...
Upravo sam napisao koga ja smatram odgovornim za sav jad, za sve nesreće koje su Srbiju snašle u bližoj prošlosti. Dakle, smatram odgovornim tebe, i sve one tebi slične. Gledam vas i slušam već 17 godina. Dakle, pitanje za tebe - Zašto ste sve to radili, i dokle planirate to da radite? I, za koga radite?

Citat:
Sram te bilo ... Iz tog razloga te pitam kako te nije sramota spominjati Srebrenicu ...

Za zločine počinjene tamo ljudi odgovaraju ... Srpske nacionalnosti ...

Za zločine počinjene u Srbiji i nad Srbima i Srbijom - NIKO NE ODGOVARA !!!
Dakle, ovako - vi ste ratovali, sjebali zemlju, ljudi koji su vam idoli su odgovorni za masovne zločine, a na kraju da MENE bude sramota? Mora da se šališ... U kom to virtuelnom svetu ti živiš?

A, ako je neko srpske nacionalnosti, taj zasigurno ne može biti niti ratni zločinac, niti lopov, niti razbojnik, niti pedofil...? Da li to pokušavaš da mi kažeš?

Citat:
P.S.
Ovakav odgovor se može dobiti samo u državi kojoj pravosuđe i državni organi uopšte ne funkcioniše ili funkcionišu po političkoj direktivi nametnutoj od stranih mentora ...
Onda nije ni čudo što je njenim stanovnicima totalno ispijen mozak pričama o "EU i NATO raju" ...
Kad Vam stignu od "EU i NATO" ostale njihve "paranoične ideje" na realizaciju, ostaće od Srbije samo BEOGRADSKI PAŠALUK !!!
Sa ovim ću se delimično složiti - naime naš sudski sistem nije dorastao svom zadatku, jer da jeste, još godinama bi ste vi bili na društveno-korisnom radu, da koliko-toliko popravite štetu koju ste napravili ovoj zemlji i njenim građanima. A, nakon toga bi ste se morali do kraja života svakodnevno moliti Bogu, da vam i on oprosti.

I da ti kažem još nešto, frajeru. Ne postoji EU i NATO raj. Ne znam ko vam drži političku nastavu na partijskim sastancima, ali taj živi u nekom svom svetu. Svako ima neke svoje razloge zbog kojih se zalaže za EU integracije. Moje sam upravo naveo. U onakvom društvu, u kome se zakoni znaju, ljudi koji su Srbiji uradili sve ovo što sam gore pobrojao, i koji i dalje rade na njenoj propasti - e, takvi ljudi u takvom društvu, jednostavno ne mogu doći u situaciju da to čine. Završiće u na sudu, ili uludnici na vreme, pre nego što naprave ikakvu štetu.

A, za "Beogradski pašaluk" se ne sekiraj. Skoro ste uspeli ste u tome. Još samo da malo zakuvate u Vojvodini i završili ste posao. Na nečiju radost...
umorni nije na forumu