Pogledajte jednu poruku
Old 15.03.2008, 12:50 PM   #32
cuore_sportivo

cuore_sportivo's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 03.12.2006
Godine: 24

Koje ti gluposti pises! I ti jos verujes da CITI zna da postoji nesto sto se zove Postanska Stedionica u Srbiji?
A sto se tice toga ko je pojadio PS - toko ih je dinkic ojadio da su jos devedesetih bili pred likvidacijom i drzala ih je samo politicka odluka da se to ne radi. Kada bi znao da analiziras poslovanje banke (mada PS ni nije banka vec STEDIONICA iako ima dozvolu za obavljanje bankarskih poslova ne radni nista vise nego bilo koja stedionica) shvatio bi da ta institucija od vajkada ima problem sa likvidnoscu i stabilnoscu sredstava. Neko ko celokupno poslovanje zasniva na depozitima stanovnistva ne moze da racuna ni na kakav uspeh! uZ sve to su plasmani na nivou "statisticke greske" kako vole da kazu u CESIDU !

A sto se tice toga ko je ojadio dalje - samo mi nije jasno sto je Dinkic uhapsio Sekulu Pjevcevica koji je bio glavni organizator cele ekipe a njegova kuma bila predsednik PS! A uz to su mu i likvidirali KEB - bas onako drugarski.

Nego - vidi se da ono sto pricas da su price rekla - kazala. Kazem ti da je postojala takva infirmaciji ili bar 1/10000 informacija ja bih znao jer mi je to POSAO i takve stvari mi ne promicu. A sto se PS tice - nju ne bi preuzela ni neka domaca banka a kamo li CITI. Zar mislis da je gubitak naveo CITi da odustane od kupovine neke banke a ta transakcija je manja od visine bonusa njihovog clana borda direktora? Bolje se bavi svojom strukom jer o finansijama blage veze nemas!

Da li bi mogao da ako ne javno na PP kazes koji ti je to "pouzdan izvor" zvani baba vanga. Ali lepo je to - tvoja opaska je uveselila dobar deo finansijskog sektora u Srbiji :D. Hvala na tome!
cuore_sportivo nije na forumu   Odgovori sa citatom