Pogledajte jednu poruku
Old 13.03.2008, 11:45 AM   #5
aleks

aleks's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 30.01.2007

Ne znam da li znate ali i ove banke koje su navedene imaju vrlo malo veze sa prvaim bankama koje se isto tako zovu u inostranstvu.
Ovo je ovde otvoreno na svakom cosku da bi se narodu uvalile skupe pare i krediti. Ako imate platnu karticu bilo koje od ovih banaka budite sigurni da ako odete u inostranstvo necete moci da stanete na bankomat vase banke i da podignete novac koji imate. Isto to necete moci ni na salteru te banke iako vas broj kartice mora (ili bar morao) da bude u sistemu barem te vase banke.
Da li znate da ako date na stednju npr.10.000 EUR centrala te banke uopste ne garantuje vama za ceo iznos vec samo za jedan deo tako da vi dajete pare na svoj rizik.
I kakve su to banke kad u celoj Srbiji nemaju ili eventualno imaju jednu poslovnu zgradu.
Od imovine imaju iznajmljen prostor par stolova i pultova i par kompjutera.
Verujte da nista nisu bolje od bilo koje banke iz Rusije. Cak mislim da sad Rusi imaju i vise para i obrtnog kapitala.
I muka mi je da vam pravo kazem od ovakvih banaka koje samo gledaju ljude kao prase na raznju, koje "ubijaju" svoje zaposlene radnim vremenom po 12 sati svakog dana, koje pustaju reklame kao da je kod njih sve dzabe a ustvari to nema veze, koje sitnim slovima na zadnjim stranama ugovora dodaju klauzule koje niko i ne procita a koje su ustvari najbitnije u sklapanju tog ugovora itd. itd.
Sve ovo govorim kao neko ko je u toku i sigurno je tako i jos mnogo gore.
Pa i nek dodju Rusi, mozda ih malo trgnu. Gore mislim da ne moze.
aleks nije na forumu   Odgovori sa citatom