Pogledajte jednu poruku
Old 07.03.2008, 04:02 PM   #39
DeeDeeZR

DeeDeeZR's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 01.06.2007
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku DeeDeeZR

Citat: Autor citiranog posta Search
View Post
Italijani su jasno precizirali zakonom da đaci moraju da ostave mobilne telefone na školskoj katedri profesora ako žele da prisustvuju času.To bi pod hitno trebalo uraditi i kod nas.Vrlo je neprijatno nositi se sa tim da nekome nasred časa morate da otimate telefon iz ruke da bi vas slušao!Đaci sve više postaju i Voajeri koji vrebaju priliku da snime neobičan klip pa čak i kada su profesori u pitanju,a naročito profesorke koje nose suknje.
Da....djaci stvarno za svasta koriste telefon i najcesce ne u one svrhe za koje je namenjen.Evo i ja sam danas snimala na casu kako odgovara drugarica jer je to stvarno bilo .... ne znam kako to da nazovem... a u jedno ruku bilo je i zanimljivo.....ako je odgovaranje da ona skakuce po ucionici, peva, gleda kroz prozor, ostali joj dobacuju odgovore itd..... onda msm.... :/

medjutim jednom u 1000 puta kada koristimo telefon na casu se desi nesto zaista vazno i onda je u redu sto smo ga koristili..... cesto kada smo u skoli (a to ti je 6h) se desi nesto bitno i nepredvidjeno....ja ne bih volela da mi roditelji cekaju odmor da bi mi javili da mi je brat u bolnici (puj puj puj....).

a pored toga... mislite da profesori ne koriste telefone na casu?pfff.....

myspace.com/deedeezr
DeeDeeZR nije na forumu   Odgovori sa citatom