|
Citat: Autor citiranog posta Search |
|
|
|
|
|
Italijani su jasno precizirali zakonom da đaci moraju da ostave mobilne telefone na školskoj katedri profesora ako žele da prisustvuju času.To bi pod hitno trebalo uraditi i kod nas.Vrlo je neprijatno nositi se sa tim da nekome nasred časa morate da otimate telefon iz ruke da bi vas slušao!Đaci sve više postaju i Voajeri koji vrebaju priliku da snime neobičan klip pa čak i kada su profesori u pitanju,a naročito profesorke koje nose suknje. |
|
|
|
|
Da....djaci stvarno za svasta koriste telefon i najcesce ne u one svrhe za koje je namenjen.Evo i ja sam danas snimala na casu kako odgovara drugarica jer je to stvarno bilo .... ne znam kako to da nazovem... a u jedno ruku bilo je i zanimljivo.....ako je odgovaranje da ona skakuce po ucionici, peva, gleda kroz prozor, ostali joj dobacuju odgovore itd..... onda msm.... :/
medjutim jednom u 1000 puta kada koristimo telefon na casu se desi nesto zaista vazno i onda je u redu sto smo ga koristili..... cesto kada smo u skoli (a to ti je 6h) se desi nesto bitno i nepredvidjeno....ja ne bih volela da mi roditelji cekaju odmor da bi mi javili da mi je brat u bolnici (puj puj puj....).
a pored toga... mislite da profesori ne koriste telefone na casu?pfff.....