Pogledajte jednu poruku
Old 05.03.2008, 05:34 AM   #34
Achilles

Achilles's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.08.2006
Godine: 26

Citat: Autor citiranog posta cuore_sportivo
View Post
Kada je ustav izglasavan situacija nije bila ni priblizno ovakva - sanse je jos bilo. Posle proglasenja nezavisnosti i priznanja od strane USA, Nemacke, UK, Italije... sanse vise nema i budite svesni - Kosovo je izgubljeno. Vise nema sanse ni za podelu. Neko ce reci da sam pesimista ali na zalost - samo sam realan. Do 17. februara nije bilo sanse da se Kosmet vrati pod suverenitet Srbije vec samo da "pat pozicija" ostane dugi niz godina!

Vecina ni ne misli to. Moj konkretan stav nije da mi na silu vracamo kosovo u sastav srbije, vec jednostavno da ga nikad ne priznamo, i da nikad ne budu clanice UN-a. Izgovori koji se daju za otcepljenje su smesni, i prave nas budalama.

Citat: Autor citiranog posta MARLI
View Post
Kako moze Elektroprivreda Srbije, ''Srbijasume'' , Naftna industrija Srbije, Zeleznice Srbije da budu odjednom Albanska preduzeca ?

Ja se sad ne razumem sta je tacno nase. Glupo mi je malo da kazem , da su pruge "nase". Pa nismo mi izgradili te pruge, da bi njima dali "na koriscenje". Te pruge su za gradjane kosova, to je to.

Ne znam tacno, mislim da svi po malo pricamo napamet sad, ali u svakom slucaju treba to izneti pred neki medjunarodni sud, i u najgorem slucaju da se isplati obestecenje, ili da drzava srbija ima pravo na procenat od razno raznih preduzeca u koje je ulagala, ne znam ni ja vise.