Pogledajte jednu poruku
Old 25.02.2008, 02:31 AM   #7
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Ja jesam da im prodajemo struju, ali da uzimamo pare, ne da nam duguju.
Trenutno im treba blokirati isporuke dok nam iz svog fonda za razvoj, koji ce verovatno dobiti, prvo ne izmire dug.
Ja sam da im prodajemo sve sto mozemo, da nam budu trziste, da zaradimo novac, da pocnemo da imamo neku korist od tog Kosova. Trgovina ne treba poznavati granice.

Sa druge strane slazem se i da im u ovim trenutcima treba malo zavrnuti slavinu, ali nikako da ne dozvolimo da to krene na nasu stetu, i da se oni ipak "osamostale" na drugoj strani, sa Albanijom, Makedonijom i Crnom Gorom..

Citat: Autor citiranog posta cuore_sportivo
kako ce sada objasnjavati tezak zivot na Kosovu i losu ekonomsku situaciju? Srbija vise nije valjan izgovor.
Njima se smesi vreme privatizacije, nazalost niko od nasih ljudi koji je takodje svoj trud ulagao u tamosnje fabrike (koje su doduse propale, prodace se za male pare) nece imati koristi, zatim procenjuju se velika ne-exploatisana rudna bogastva oko cega se i zalateo ceo svet. Naravno, Rusi to znaju, zato se "svim silama" trude da to ostane nase jer kod nas imaju "prodju" da ih pokupuju, ustvari kod nasih predpostavljenih.

Citat: Autor citiranog posta cuore_sportivo
Srbi su jos jednom dokazali svoj antitalenat za vodjenje spoljne politike a i za vodjenje marketinga. Sada smo celom svetu pokazali da mi jesmo oni koji jedu ljude i koji ce jedva docekati da se zatvore u sebe. To pokazuju napadi na Merkator, Raiffeisen banku, Unicredit banku ali i pljacka domacih prodavnica sa "stranom" robom.
Ovo mi se svidja kako si rekao ;>

Citat: Autor citiranog posta kico
..Gde vam je dostojanstvo? Gde vam je ponos? C c C I sto kaze Putin "Nema pregovora (Saradnje) sa teroristima" ..
Zbog ovakvih dostojanstvenih, propadamo.

Kico, politika je zajebana stvar ne razumes ti nju, to je jedna velika borba oko interesa, oni koji ti pricaju o dostojanstvu zakucavaju te, vidis, eto ni te "zle sile" kako bi ih ti nazvao, nisu uvek dostojanstvene ali zato vrlo dobrno prolaze i vrlo su vrlo napredne, jake, bogate, pa kad sve one igraju nedostojanstveno, a ti budi jedina budala pa budi dostojanstven (!)

Nadam se da sam uspeo malo da ti pojasnim, mada nije ovo tema za tebe,..