Nije mi stvarno jasno zasto i po cijoj direktivi i organizaciji one budale lome i ruse nase gradove. Pa sta im je neko kriv u Beogradu ili Nisu itd. pa da lome izloge i automobile. Pa 99% vlasnika izloga i automobila je bilo protiv ovoga sto se desilo.
Samo prave onim neandertalcima-siptarima jos vece zadovoljstvo. I prave stetu koju ce opet ova jeb.na drzava da placa.
Po meni zandarmerija treba da zestoko razbuca te nadrogirane i pijane budale, pa onda da se organizuju dostojanstveni protesti koji ce imati neku svoju tezinu i ozbiljnost.
Razumeo sam to u vreme Milosevica ili uopste kad je u pitanju vlast i nezadovoljstvo unutar drzave, ali sad trenutno bas niko nije mogao da nesto spasi ili zaustavi one smrdljive divljake da urade uz pomoc onih deformisanih amerikanaca to sto hoce i sto su platili.
Divljanje i rusenje samo donosi radost onome protiv koga je navodno usmereno. Ja kad bih gledao kako siptarcine ruse Pristinu i kako se biju medjusobno otvorio bih dva piva i ne bih mrdnuo o TV-a uzivajuci satima ako ima prenosa i snimaka.
A i ovo Kosovo je bilo izgubljeno odavno i sta je ko mogao sad.
Da se pravimo da smo opasni i da napadnemo oruzjem?? Pa zgazili bi nas ovoga puta za 48 sati bez pardona.
Da prekinemo diplomatske odnose?? Mnogo njih tamo briga za to. Ionako im ne znaci to mnogo.
Da je bilo pameti ranije pa da se nesto spasi, ovako je sve uzalud.
Daj bre da se organizujemo i da budemo civilizovaniji i da ova zemlja malo, ali samo malo dobije na dostojanstvu i ugledu.
|