|
|
|
|
|
|
|
GZGZ
Ne udaraj na patetiku, drzi se razuma.
Ako nije vazno da ziv covek ima ulicu u Beogradu, zasto je nekome toliko stalo da je Ratko ipak dobije? Tu nesto znaci ima. |
|
|
|
|
Pa iskreno to ja ne opravdavam, ali mogu da kazem da je i nacin da se nekom (u ovom slucaju svom narodu, misleci na neistomisljenike) prkosi.. To je sve..
|
|
|
|
|
|
|
Ja nemam ama bas nikoga u Bosni. To ne znaci da sam gluv i slep za tudja stradanja, nego znaci da nisam pristrasan, jer me nesreca nije licno pogodila. |
|
|
|
|
Naravno da nije, ne mora da bude neko tvoj da bi osjecao nesto prema nekom... Imas li osjecaja prema svom narodu???
|
|
|
|
|
|
|
Zeni ili devojci koja je na ovom forumu (bas meni) kucala odgovor u kome je i nas iz Srbije optuzila za to pucanje na Sarajevo niko nista nije odgovorio. Niko od vas koji znate bolje od mene sta se tamo dogadjalo se nije javio - iako je ovo javni forum, na kome mogu svi da ucestvuju. Zasto? |
|
|
|
|
Jedno vrijeme, prilicno dugo nisam bio na ovom forumu, razlozi nemaju veze ni sa ljudima sa foruma ni sa bilo kim, do mene je..
I po ovom pisanju, prije si se saosjecao sa neprijateljskom propagandom nego sa istinom o tvom narodu.. Naravno da znas gdje je Sarajevo, a gdje je Bratunac ne znas ni na karti da nadjes, a Srebrenicu znas u detalj.. Interesantno.. Ali svakako, ko god da kaze da su srbi krivi za bilo sta, ti prihvatas... mozda grijesim, ali tako dozivljavam.. Sory na izrazu, samo sam iskren..
Ponavljam da ne opravdavam nikakav zlocin ni sa koje strane niti bilo kakav zlocin..
S tim, ponavljam ponovo... U ratu o kojem se govori nema neki stradalih, nekih zlocinaca..
Svi su podjednako krivi za sve zlocine.. To kada se bude stavilo na jednaku vagu, tada cu prihvatiti cinjenicu da treba suditi svima.. Ovako, nejednako raspredjivanje zlocina ne prihvatam i to je cijela prica.
|
|
|
|
|
|
|
Iskreno receno - ja ne bih umeo odmah ni na karti da pronadjem Bratunac. To znaci da nemam pojma sta se i kako tamo dogadjalo. Ako to nisam do sada saznao, pa zar to nije vas propust?! Ko moze da nas informise o dogadjajima bolje od vas koji znate ili ste u njima cak usetvovali? A i ti nas (ponovo) optuzujes sto ne znamo. |
|
|
|
|
Vec sam napisao za Bratunac..
Gradic na granici sa Srbijom, predjes most na Drini i eto te u zemlju Srbiju, u gradic Ljubovija.. Zanimljivo, zar ne.. Pred vratima a covjek ne zna..
Ne znamjeram ti, nije obavezno da znas gdje ti narod kome pripadas zivi, jer ko sisa srbe u bosni, oni su nesto deseto, nemaju oni veze sa srbijom.. Zanimljivo i to..
Informacije ko zna od koga dobijas, sta citas, gledas i na koji nacin se informises.. Svakako mediji koje pratis ocigledno nisu nastrojeni ni na stranu istine, ne morad da kazem drzave i nacionalnih interesa..
Ne zamjeram ti, nisi jedini..
|
|
|
|
|
|
|
Posto nisam bio tamo, znam ono sto cujem (procitam, vidim na TV). Cak sam i ovde kucao stvari koje sam cuo iz usta ljudi koji su ih doziveli. Ako to sto znam nije tacno ili nije dovoljno - zar sam ja kriv? Koji moj radite, ako za ovoliko godina otkako se ne puca niste to mogli da stavite ni na papir? |
|
|
|
|
Da, ovo je ocigledno danak neznanja, neiskustva i ocigledno jos jednom pracenje medija koji nemaju ili nece da imaju veze sa istinom..
Ne zamjeram ti ponovo, nisi jedini..
|
|
|
|
|
|
|
Hocete da uz gusle pevate o tome?
Evo ti i jedna surova ali prosta matematika (koju ja ne razumem): Nikola Koljevic, Zoran Sokolovic, Vlajko Stojiljkovic...
Zasto?! |
|
|
|
|
Sto si sad svrstao u jedan kos ovu trojicu?? Sad se zapitaj, kad kazes da oni tamo, misleci na srbe iz bosne nesto ko ne valjaju i nemaju direktne veze sa tobom, sto proedis Nikolu Koljevica, i politicare iz Srbije, to su razliciti ljudi, okolnosti, i sve ostalo.
Kako ti rece, nemaju direktne veze ni sa cim, isto kao i ti sa ratom u bosni..
Sam si rekao umjesto mene..
Svakako, ne zamjeram ti na stavu, ali ti zamjeram jedno, da ne gledas samo u jednom pravcu i to onom koji ti se servira, vec pogledaj malo i na stanu, mozda vidis jos nesto sto nisi vidio..
Svakao ti zelim sve najbolje i zajedno zivjeli u zemlji Srbiji koja treba da bude zemlja srecnih ljudi, a ne podijeljenih na nas ovamo i one neke srbe tamo..
|
Citat: |
|
|
|
|
Zamjerio mi ili ne(a iskreno bas me briga), meni se gadi od ovog tvog bolesnog "komentara". |
|
|
|
|
Ja sam crnogorce kao srodan narod davno otpisao, i prema vama geldam kao sasvim kao prema svim drugim narodima u okruzenju..
Ne mrzim nikoga ali vas i ne gotivim kao bracu, vec kao moje susjete koje nisam mogao da biram..
Odavno sam saznanja da niste vise ni za dobre komsije da ne govorim kao bracu..
Nek vaj je sretna lijepa vasa...
Pozdrav svima..