Pogledajte jednu poruku
Old 12.02.2008, 05:49 AM   #9
aleks

aleks's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 30.01.2007

Mnogo nacina i ako.
Ljudi jesu napravili ogromne dugove i to mozda stvarno nije uredu. Jos manje bi bilo u redu da se ti dugovi otpisu.
Sta onda sa nama koji smo placali svaki racun koliko-toliko uredno. Prosto ce naterati ljude da se "divlje" prikljuce i da kradu struju ako sad iskljuce sve duznike, ili obrnuto - ako iritiraju redovne platise oprastanjem starog duga onima koji su ga napravili.
Mnogi bi tada silom pronasli nacin i "svetili" se EPS-u za kaznu za radovno placanje struje godinama.
A to da radnici EPS-a najvise kradu struju to je apsolutno tacno. Nije ni cudo kada znaju odakle da se paze.
Ja sam za to da oni budu iskontrolisani maksimalno za primer, pa onda dalje. A ne taj da mi dodje i da me nesto kontrolise a njemu prvom kuci stoji strujomer.
A mislim da u svakom slucaju ne smeju da iskljuce struju nekome. Ako je kriv neka ide na sud ili vec nesto, a sta ako ima malu decu ili bolesnu osobu pa je morao da to radi. Takav ce i da napravi nesto gore ako mu dolaze i seku struju.
Ako ukrades kaput u prodavnici ne dolaze kuci da ti isprazne garderober pa da ides go' nego te lepo prijave ili tuze.
aleks nije na forumu   Odgovori sa citatom