He He, dobar je onaj u Borci.
Ali ljudi sad njega osudjuju jer ometa rad, ali sta ako je covek tu imao dugogodisnje zasade npr. oraha kojima treba mnogo godina da pocnu da radjaju ili nesto slicno. I sad ovi treba da dodju da dovezu neku masinu, dizalicu i sl. i da mu mozda to pogaze i polome. A niko nece da mu plati nadoknadu jer ovo nije "kapitalna investicija" vec intervencija. I sta sad da radi covek. Pa i ja im ne bih dao da udju.
Problem je sto kad se cita tekst samo se kaze "nije dozvolio pojedinac" a zasto on to nije dozvolio to ne pise.
Kod mene su dolazili da menjaju one plombe na strujomeru i banuli su njih dvojica sa nekakvim prljavim i blatnjavim cokulama. Lepo zavrsili posao u hodniku kuce, izgazili stazu u hodniku i ostavili je gotovu za pranje i otisli.
Samo su imali srece sto ja licno nisam bio tu, izleteli bi sa sve onim cokulama i sa njihovim srafcigerima jer su bili zamoljeni da ih skinu na ulazu sto naravno nisu uradili.
Odgovor je bio " ee kad bi se mi svuda izuvali i kad bi slusali sta nam svako kaze bla bla...".
Usmeno sam se zalio rukovodiocu tog tima i naravno i njemu je bilo malo smesno. Zaboga ne moze on da naredi nekome da se izuva.
Ali moze da im odrzi lekciju o ponasanju na radnom mestu valjda.
Kad dodju van rada necu njemu da se zalim sam cu da ih bijem.
I uostalom ne znam da li je uopste neko morao njih da pusti u kucu?
|