Pogledajte jednu poruku
Old 11.02.2008, 04:26 AM   #842
Kobi

Kobi's Avatar

Status: Moderator
Korisnik od: 25.12.2006
Godine: 21
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Kobi
Default Kosovo

Diskusija oko Kosova...pa dali to treba uopste diskutovati kada se zna kakvo je stanje. Evropa i Amerika daju nezavisnost,Rusija i Kina ne daju...i sta mozete da iscekujete,kakav rasplet... Kosovo ce biti problem ja mislim citav ovaj 21 vijek!Ali ako cete iskreno gradjani Srbije,bolje da trazite podjelu,nego jos vecu i dublju komplikaciju !

Da iznesem jednu cinjenicu koja glasi ovako:
Natalitet Albanaca je najveci na citavom Balkanu.Oni imaju najmanje po 10 djece,a normala je 2.Kada se toda i trenutacno stanje Albanaca na Kosovu,od 20 i 21 vijeka,dobija se vidik,da je vecinsko Albansko stanovnistvo trodublo veca !

I na osnovu toga,ja pitam gradjane Srbije "Da li zele da budu nacionalna manjina u sopstvenij drzavi !" Za najmanje 50 godina,Albanaci ce preplaviti Balkan,jer im se natalitet ne prestano povecava...

Moja zakljucna rijec odnosno misljenje jeste..."Bolje uzmi ono sto mozes,pa i taj dio kolaca ako je vrijedan...ali nemoj uzimati citav,jer ima neko drugi za stolom koji je mocniji i jaci od tebe" ;) Moje misljenje je uzeti Sjeverno Kosovo a ono dole nek` ide u nezavisnost,druogog rijesenja nema,a niti ga vidim.
Kobi je trenutno na forumu   Odgovori sa citatom