|
Citat: |
|
|
|
|
I zashto mislish da tebe stanje u Srbiji zanima vishe nego mene. |
|
|
|
|
kakve veze ima sa tim sto te zanima? razlika izmedju zelje, /interesovanja i zivljenja je povelika
|
|
|
|
|
I samo jedno pitanje.KAKO TI znash da JA necu ziveti dole. |
|
|
|
|
kao sto vetj rekoh (: dodjite da zivite ovde pakrojite zivot ovde
|
|
|
|
|
o su dechija poredjenja.Jel mozemo mi ovde argumentovano da diskutujemo,a ne tipa,ja cu MOZDA da zivim nekad u CH,ili ja zelim. |
|
|
|
|
uskacesh sama sebi u usta..prvo napishes a otkud ti znash da ja mozda netju ziveti dole, a onda napishesh ovo gore .. lol? dobar ti je argument ja jtu se mozda vratiti..aha!! otkud znate da netju..ja zbog toga imam pravo glasa!
|
|
|
|
|
Oni su gradjani Srbije,pa mislim da nije pravdno da im se oduzima pravo glasa,licno ne bih vole da meni neko to oduzme. |
|
|
|
|
oni su grajdani Srbije.. to neki vic? prichamo o ljudima koji zive i rade u nekoj drugoj drzavi? i koji su GRADJANI NEKE DRUGE DRZAVE
da ne citam ostalo :] videh spominje se neki procenat od 10%
ja sam vetj dala jedan primer koji su dijasporci naravno izbegli
situacija: kandiduju se dva politicara i obojica imaju npr stavove koji se vetjini ne svidja, ali su se mozda eto zbog politicke klime u tom trenutku izmenili..Srbi u matici odluche da masovno bojkotuju izbore, a dijasporci izadju i sta se deshava? NAPRAVE DRZAVU U KOJOJ NE ZIVE, ALI ETO KOJA IH ZANIMA
jedno je ponavljam voleti drzavu u kojoj si nekad ziveo
a sto se tice povratka..kada? kada dobijete ino penzije..molim lepo tad i glasajte u Srbiji...