Pogledajte jednu poruku
Old 07.02.2008, 11:01 AM   #51
yeca

yeca's Avatar

Status: Administrator
Korisnik od: 09.08.2006
Godine: 24

Citat:
I zashto mislish da tebe stanje u Srbiji zanima vishe nego mene.
kakve veze ima sa tim sto te zanima? razlika izmedju zelje, /interesovanja i zivljenja je povelika

Citat:
I samo jedno pitanje.KAKO TI znash da JA necu ziveti dole.
kao sto vetj rekoh (: dodjite da zivite ovde pakrojite zivot ovde

Citat:
o su dechija poredjenja.Jel mozemo mi ovde argumentovano da diskutujemo,a ne tipa,ja cu MOZDA da zivim nekad u CH,ili ja zelim.
uskacesh sama sebi u usta..prvo napishes a otkud ti znash da ja mozda netju ziveti dole, a onda napishesh ovo gore .. lol? dobar ti je argument ja jtu se mozda vratiti..aha!! otkud znate da netju..ja zbog toga imam pravo glasa!

Citat:
Oni su gradjani Srbije,pa mislim da nije pravdno da im se oduzima pravo glasa,licno ne bih vole da meni neko to oduzme.
oni su grajdani Srbije.. to neki vic? prichamo o ljudima koji zive i rade u nekoj drugoj drzavi? i koji su GRADJANI NEKE DRUGE DRZAVE

da ne citam ostalo :] videh spominje se neki procenat od 10%
ja sam vetj dala jedan primer koji su dijasporci naravno izbegli
situacija: kandiduju se dva politicara i obojica imaju npr stavove koji se vetjini ne svidja, ali su se mozda eto zbog politicke klime u tom trenutku izmenili..Srbi u matici odluche da masovno bojkotuju izbore, a dijasporci izadju i sta se deshava? NAPRAVE DRZAVU U KOJOJ NE ZIVE, ALI ETO KOJA IH ZANIMA

jedno je ponavljam voleti drzavu u kojoj si nekad ziveo

a sto se tice povratka..kada? kada dobijete ino penzije..molim lepo tad i glasajte u Srbiji...

..::mail::..yeca@diskusije.net
yeca nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: