Hahha,pa ja mogu da zelim da zivim na marsu.To su dechija poredjenja.Jel mozemo mi ovde argumentovano da diskutujemo,a ne tipa,ja cu MOZDA da zivim nekad u CH,ili ja zelim.Argumentovana diskusija je kad ja kazem,da su mi svi prijatelji i porodica dole,da kroz godinu/dve cu/cemo se vratiti dole,jer imamo neki plan koji je ostvariv,kucu svakako imam.To je argumentovana diskusija,a ne ,"ja zelim da zivim u Svajcarskoj".To prvo,drugo,da bi negde glasala morah da imash drzavljanstvo te zemlje,koje se ne kupuje cokladama.I ja cu da zivim u Grckoj mozda,ali me apsolutno ne zanima da tako glasam.
Bez obzira koliko je neko gde,niko mu nema pravo ODUZETI pravo glasa.Ja vec rekoh,onaj koga ne zanima stanje u Srbiji ,taj nece ni glasati,gde god ziveo.I to je ono sto je kljuchno.A chim neko glasa,logichno je da ga to isto stanje ZANIMA,a ne zanima ga zbog sira i vojne muzike,vec ima svoje razloge.
I uostalom ti glasovi su toliko beznachajni(brojno) da je to chudo jedno,uopshte mi nije jasno zashto se oko toga dize tolika halabuka.Je l to tolika smetnja?