Pogledajte jednu poruku
Old 06.02.2008, 08:15 AM   #3
MARLI

MARLI's Avatar

Status: Global Moderator
Korisnik od: 16.02.2007
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku MARLI

Tomislav Nikolić, predsednički kandidat SRS-a:

"Izađite – odlučimo olovkom koja piše srcem!" (završna konvencija u Areni, 31. januar 2008, TV "B92")

"Malo im je što je Šešelj pet godina u Hagu, još ga se boje... Osećaju – vraća se on uskoro, ni u Hagu mu ne mogu ništa!"
(završna konvencija u Areni, 31. januar 2008, TV "B92")

Boris Tadić, predsednički kandidat DS-a:

"Pozovite i nevernog Tomu da izađe na izbore i zaokruži evropski put." (22. januar 2008)

"Ako mislite da premijer Italije, kancelar Nemačke, predsednik Rusije ili SAD ne znaju za naše sportske uspehe – veoma se varate... Dobar deo tih protokolarnih večera protekne u upoređivanju naših rezultata, ali ja imam snažne argumente da smo bolji – kažem 'šta vi, nemate pojma!'." ( 31. januar 2008, TV "Pink")

"Omalili su vam opanci, porasli ste." (obraćajući se deci kosovskog sela Cernica koje je prvi put sreo 2005, 31. januar 2008, "B92")

"Slovima pedeset, ali za minut i po. Dajem mogućnost provere."
(na pitanje koliko sklekova uradi za 60 sekundi, 29. januar 2008, "Press")

TV duel predsedničkih kandidata, 30. januar 2008, RTS:

Tomislav Nikolić:

"Molim vas da bar večeras govorite istinu, jednom u životu."

"Gospodine Tadiću, ako ne čujete ili niste obavešteni, gledajte u moje usne: Vojislav Šešelj je u Hagu, vezan vodi odbranu Srbije."

"Otkud vam ideja da mene okrivljujete za ubistva?! Bilo u moje vreme? Pa, u moje vreme su ljudi leteli na Mesec, je li moja zasluga što su leteli na Mesec?!"

"Vi ste obećali 500 hiljada novih radnih mesta, sad je sramota da to ne potvrdite time što ima manje ljudi na birou."

"Meni je vas, gospodine Tadiću, iskreno žao – vi ste se upustili u notorne laži. Ako je to život koji mislite da živite u budućnosti, ja ne mislim da će sa vama biti nešto dobro."

"Ja u celoj kampanji o vama nijednu reč nisam rekao – dobru ne mogu da kažem, ne čujem ni u narodu tu dobru reč, ali ne želim ni lošu da kažem."

"Koliko ste vi nisko pali, gospodine bivši predsedniče..."

Boris Tadić:

"Bilo bi dobro u političkoj debati govoriti istinu."

"SRS, Vojislav Šešelj i Tomislav Nikolić veruju u Evropu taman toliko glasi naslov knjige 'EU satanistička tvorevina', koju je napisao Vojislav Šešelj 2006."

"Dobro je da se menja retorika gospodina Tomislava Nikolića, ali bilo bi dobro da se promeni i politika."

"Ministarstva budućnosti su nešto što je veoma važno..."

"Otkako sam postao predsednik u poslednje tri i po godine plate su duplirane a penzije porasle 50 posto."

"Narednih pet godina Srbijom će se ići samo autoputevima. Naravno, postojaće i lokalni putevi..."

"Moj otac se nikada nije obogatio jer je vodio računa o svom naučnom radu."

&

Posle TV duela, 31. januar 2008, RTS:

"Nemoj da bežiš, nemoj da bežiš od mene!" (Boris Tadić, Tomislavu Nikoliću)

"Bežim od kamera, neću da me vide s tobom!" (Tomislav Nikolić, Borisu Tadiću)